Skadi Rotterdam tekst
 

GEEN Vaarverbod

Skadi Rotterdam

Adverteren

 

 

11088616 889350211125085 2537707860253805026 o

Meedelen in de successen van Skadi of simpelweg in contact komen met studenten? Dit kan door uw naam aan Skadi of een van onze evenementen te verbinden. Het is mogelijk om onder onze ruim 600 leden binnen de vereniging te adverteren maar ook om via onze evenementen uzelf onder duizenden Nederlandse studentroeiers en hun ouders onder de aandacht te brengen.

Adverteren op de vereniging:

Skadi faciliteert meerdere kanalen die door bedrijven gebruikt kunnen worden om met onze leden in contact te komen. Via ons mededelingenscherm in onze entree is het mogelijk om zeven dagen per week zichtbaar te zijn. Daarnaast is het ook mogelijk om eenmalig of periodiek een facebook post te plaatsen binnen de besloten groep van Skadi, een bericht op onze website met meer dan 10.000 views per maand te plaatsen, een directe mailing naar onze leden te sturen of vermeld te worden in de weekmail.

 

Adverteren op evenementen:

Skadi organiseert een aantal grote evenementen die u exposure onder duizenden studentroeiers en hun ouders opleveren. Evenementen die Skadi organiseert zijn de Rottebokaal, Eurekaweek, Rotterdam Harbour Sprints en Erasmus Sprints. Mogelijkheden zijn het verbinden van uw bedrijfsnaam aan het evenement, zichtbaarheid op het terrein en daarbuiten via banners, vlaggen, vrijwilligerskleding, website, social media, hard copy promotiemateriaal, uitnodigingen en tickets.