zwart-10x-vergroot
 

GEEN Vaarverbod

nieuw-logo-wit-10x

Bedrijfsroeien

Rotte
Hip 1

Het bedrijfsroeien is een tak van sport die de laatste jaren steeds populairder wordt. Roeien draait om onderlinge samenwerking en is daardoor ideaal om de teamband onder collega’s te versterken. Daarnaast is het naast louter recreatief roeien ook mogelijk om een competitief element aan uw bedriifsroeiervaring toe te voegen door deel te nemen aan de bedrijfroeikampioenschappen of de 100 kilometer lange roeimarathon OC&C Ringvaart Regatta.

Enkele bedrijven die u voorgingen zijn onder andere Accenture, Aegon, Akzo Nobel, ArboUnie, Boekel de Nerée, British Telecom, Chess, Hofstad BV, Fakton, Houthoff Buruma, IBM, Kempen & Co, Logica, LUMC, PwC, Randstad, Reed Elsevier, RoyalHaskoning, Saxenburgh en Witteveen+Bos.

Gedurende een seizoen zal u wekelijks op Skadi trainen en eventueel wedstrijden starten. Wij regelen alles voor u; van ondersteunende mankracht tot boot. U zult op Skadi gecoacht en gestuurd worden door fanatieke Skadianen die er alles aan zullen doen om u zo goed mogelijk te leren roeien. Deze Skadianen zijn uiterst bedreven in het roeien en hebben vaak al meerdere wedstrijden op hun naam staan.

Uw trainingsveld zal veenrivier de Rotte zijn. Hier kunt u tot rust komen in de heerlijke natuur en polders buiten de ring van Rotterdam. De Rotte biedt mogelijkheden om tochten van meer dan 25 kilometer te roeien. Vanaf de Rottemeren is het mogelijk om uw boot over de dijk naar de olympische Willem Alexander Roeibaan te tillen om hier een rondje overheen te varen.