Skadi Rotterdam tekst

 

 

 

 

GEEN vaarverbod

Bedrijfsroeien

Rotte
Hip 1

Het bedrijfsroeien is een tak van sport die de laatste jaren steeds populairder wordt. Roeien draait om onderlinge samenwerking en is daardoor ideaal om de teamband onder collega’s te versterken. Daarnaast is het naast louter recreatief roeien ook mogelijk om een competitief element aan uw bedriifsroeiervaring toe te voegen door deel te nemen aan de bedrijfroeikampioenschappen of de 100 kilometer lange roeimarathon OC&C Ringvaart Regatta.

Enkele bedrijven die u voorgingen zijn onder andere Accenture, Aegon, Akzo Nobel, ArboUnie, Boekel de Nerée, British Telecom, Chess, Hofstad BV, Fakton, Houthoff Buruma, IBM, Kempen & Co, Logica, LUMC, PwC, Randstad, Reed Elsevier, RoyalHaskoning, Saxenburgh en Witteveen+Bos.

Gedurende een seizoen zal u wekelijks op Skadi trainen en eventueel wedstrijden starten. Wij regelen alles voor u; van ondersteunende mankracht tot boot. U zult op Skadi gecoacht en gestuurd worden door fanatieke Skadianen die er alles aan zullen doen om u zo goed mogelijk te leren roeien. Deze Skadianen zijn uiterst bedreven in het roeien en hebben vaak al meerdere wedstrijden op hun naam staan.

Uw trainingsveld zal veenrivier de Rotte zijn. Hier kunt u tot rust komen in de heerlijke natuur en polders buiten de ring van Rotterdam. De Rotte biedt mogelijkheden om tochten van meer dan 25 kilometer te roeien. Vanaf de Rottemeren is het mogelijk om uw boot over de dijk naar de olympische Willem Alexander Roeibaan te tillen om hier een rondje overheen te varen.

 

2017 Activiteit
19 december
dinsdag
Almanak presentatie
19 december
dinsdag
Wedstrijd ploegen presentatie
21 december
donderdag
SB kerstfeest
25 december
maandag
Kerstreces
26 december
dinsdag
Kerstreces
27 december
woensdag
Kerstreces
28 december
donderdag
Kerstreces

Contact

A.R.S.R. "Skadi" 

Noorderkanaalweg 20-22

3037 AV Rotterdam

 

T: +0104656333

E: ofni.[antispam].@skadi.nl 

Adresgegevens

 

 

Skadi Rotterdam tekst wit