Skadi Rotterdam tekst

 

 

 

 

GEEN vaarverbod

Clinics

Clinics

Bent u op zoek naar een sportief bedrijfs-/schooluitje? Bij Skadi kunt u terecht voor een leuke roeiclinic met uw bedrijf, school of grote groep (20 of meer). De clinic zal bestaan uit een middagvullend programma waarbij u door coaches begeleid wordt en nader kennis zult maken met de roeisport en onze studentenroeivereniging. U zult allereerst een rondleiding door ons gebouw krijgen, daarna zult u plaatsnemen op de ergometer (indoor roeiapparaat) om de basistechniek van het roeien te leren. Daarna zult u eigenhandig met uw collega’s een boot in het water leggen, dit is belangrijk om het materiaal te leren kennen. Er zal geroeid worden op het Noorderkanaal en na een uurtje op het water kunnen we afsluiten met wedstrijdjes tussen de verschillende ploegen.

Tijdens de clinic zelf zal naast plezier de focus op het samenwerken met uw bootgenoten liggen. Roeien is namelijk dé sport bij uitstek om de synergie te verbeteren, hierin staat teamverband en teamgevoel centraal.

Naast alleen roeien is het ook mogelijk om de clinic uit te breiden met een heerlijke lunch vooraf, een borrel, een BBQ of een volledig verzorgd diner achteraf. Op aanvraag is het mogelijk om een presentatie te krijgen van een van de olympische toproeiers van Skadi. De maximale capaciteit voor een roeiclinic bedraagt 60 personen.

2017 Activiteit
22 april
zaterdag
Hollandia/NK Klein
23 april
zondag
Hollandia/NK Klein
25 april
dinsdag
HIP Kick Off
6 mei
zaterdag
Damen Raceroei Regatta
7 mei
zondag
Damen Raceroei Regatta
9 mei
dinsdag
Coach bedankborrel
12 mei
vrijdag
PEiK

Contact

A.R.S.R. "Skadi" 

Noorderkanaalweg 20-22

3037 AV Rotterdam

 

T: +0104656333

E: info.[antispam].@skadi.nl 

Adresgegevens

 

 

Skadi Rotterdam tekst wit