Skadi Rotterdam tekst
 

GEEN Vaarverbod

Skadi Rotterdam

Commissies

 

 

AR
SB
Hipo

Vereniging

Skadi biedt een combinatie tussen sport en gezelligheid. Voor beide aspecten wordt het bestuur ondersteunt door verschillende commissies, die activiteiten organiseren en coördineren voor de eerstejaars leden, die het Skadi blad maken, de website onderhouden, de bar draaiende houden. Zonder de inzet van de commissieleden zouden de activiteiten niet mogelijk zijn. Hier onder kun je lezen welke commissies er op Skadi zijn en waar je dus jouw organisatorische talenten kunt ontplooien.

Het Societeits Bestuur 

Het Sociëteitsbestuur verzorgt het sociëteitsleven op Skadi: zorgt ervoor dat de dagelijkse orde wordt gehandhaafd in de soos, het aansturen van de BarCo, en samen met de commissaris van het consumabel dragen zij zorg voor het welzijn van de borrelende student.   

De Externe Commissie 

Is het contact van Skadi naar buiten met als doel wederzijdse verplichtingen met externe partijen aan te gaan.

De Almanak Commissie 

Draagt er zorg voor dat Skadi's leven bewaard blijft tot in de eeuwigheid!!

De Afroei Commissie 

De afroeicommissie; draagt zorg voor de organisatie van de Afroeiperiode (de eerste zes spetterende weken op Skadi) voor de nieuwe eerstejaars, welke met het befaamde afroeifeest wordt afgesloten .

De Bar Commissie  

Het hele jaar door gezellig een biertje drinken, maar dan van de andere kant van de bar.

De Competitie Commissie 

De Competitie Commissie is het ondersteunend orgaan van de Commissaris van het Feest- en Competitieroeien. De Competitie Commissie zal zich het hele jaar bezig houden met het begeleiden van de eerstejaars competitieroeiers, het faciliteren van het ouderejaarsroeien en het begeleiden van de competitieploegen tijdens de verschillende wedstrijden.

De Culinaire Commissie  

Verzint maaltijden, heeft de leiding over de keuken en zorgt voor kwalitatief goed eten tegen een goede prijs.

De Gala Commissie 

De galacommissie; ieder jaar mag deze commissie het grootste feest van de vereniging organiseren. Van thema tot locatie, van band tot fotograaf.

De KISS Commissie

Deze commissie organiseert het Kennismaking en Integratie voor SkadiSjaarsen-weekend, beter bekend als KISS-weekend. Tijdens dit weekend leren potentiële Skadianen de mooiste studentensportvereniging van Rotterdam kennen.

De Klus Commissie

Deze commissie ontfermt zich over reparaties en innovaties met betrekking tot de vloot en het gebouw.

De Lustrum Commissie 

Deze commissie wordt eens is de vijf jaar opgericht ter voorbereiding van festiviteiten etc. tijdens het lustrumjaar.

De Nieuwe Leden Commissie 

De nieuwe leden commissie; deze commissie is jaarlijks verantwoordelijk voor het recruteren van nieuwe leden. Het hoogtepunt van deze commissie wordt beleefd tijdens de Eurekaweek (de jaarlijkse introductieperiode voor nieuwe -EUR- studenten) in Rotterdam. Dit houdt onder andere het organiseren van Skadi's Eurekaweek in.

De Rottebokaal Commissie 

De Rottebokaal Commissie organiseert een van de grootste wedstrijden van Nederland; de Bavaria Rottebokaal. Op de Willem-Alexander Baan zetten zij zich in om deze wedstrijd goed te laten verlopen en een gezellige sfeer te creëren. Zij zijn maanden van te voren al druk bezig met alle voorbereidingen en dat maakt deze commissie een van de grootste commissies op Skadi.

De Erasmus Sprints Commissie

Neemt de Skadi inbreng op zich bij het organiseren van de Erasmus Sprints. De Erasmus Sprints, een wedstrijd voor wedstrijd- en competitieploegen over 1000 meter, vindt jaarlijks plaats op de Kralingse Plas.

De Skadi Te Water

Wat staat voor Skadi te Water; deze commissie draagt zorg voor het verenigingsblad, dat ongeveer acht keer per jaar verschijnt.

De Snow Commissie 

Deze commissie organiseert de jaarlijkse –en altijd memorabele-  Skadi Skireis, die rondom het voorjaar wordt gepland.

De VogaLonga Commissie 

De Vogalonga commissie regelt de jaarlijkse Skadiaanse vlucht naar het pittoreske Venetië voor de legendarische Vogalonga.

De Halfjaarlijkse Instroom Periode Commissie 

De HIP is de Halfjaarlijkse Instroom Periode, hierbij kun je -beginnende rond april- 10 weken lang roeien op Skadi. Tijdens de HIP-periode is er elke donderdag gratis eten in de sociëteit en zullen er regelmatig heerschende feestjes worden gegeven.  

De MaterieelCo

De commissaris van het materieel en de materieelcommissie werken nauw met de bootsman samen voor een optimale botenvloot. De Competitie Materieel Commissie (CoMaCo) dr aagt zorg voor de competitievloot.Deze commissie ontfermt zich over reparaties en innovaties met betrekking tot de vloot en het gebouw.

De Foto Commissie

Paar gaten in je geheugen? Vreemd hert in je bed? Op een milliseconde afstand tóch geblikt? Gelukkig hebben we de foto’s nog! ‘A picture or it didn’t happen’

De Web Commissie

Bouwt en onderhoudt de internetpagina van Skadi. Een belangrijk communicatiekanaal voor leden, oud leden, en (nog) niet-leden.

Harbour Sprints Commissie 

In samenwerking met de gemeente Rotterdam en Port of Rotterdam organiseert Skadi de Rotterdam Harbour Sprints. Dit is een 500 meter boord aan boord knock-out race die gevaren gaat worden in een van de oudste havens van Rotterdam, de Rijnhaven. Deze wedstrijd vindt plaats tijdens de WereldHavenDagen, waardoor er onwijs veel toeschouwers zullen zijn op deze unieke locatie. De commissie zal er voor zorgen dat er zowel op het water als aan de kant van alles te beleven valt.

Huisvestings Commissie

Het ledenaantal van Skadi groeit al jaren en daarom is er een nieuwe huisvesting nodig. Over dit project denkt de Huisvestingscommissie na en zorgt samen met het Bestuur ervoor dat in de toekomst alle leden ook een goed thuis hebben.

MOVE Commissie

De MoveCo richt zich op projecten in samenwerking met Project Move. Er worden lessen gegeven op scholen en er wordt naar een gezamenlijk eindproject toegewerkt. 

Skadi Wint de Varsity Commissie

De commissie die op Skadi alles voor de Varsity. Van het verkopen van de toegangskaarten tot het regelen van de kroegjool. De manier om 'in touch' - spreek uw moerstaal - te komen met de tradities die bij het roeien horen.

Ouderendag Commissie

Deze commissie draagt zorg voor het organsieren van een ouderendag elk jaar. 

De Externe Roei Commissie

De Externe Roei commissie benadert bedrijven en faciliteert clinics op een professionele manier. Roeiclinics zijn populair als sportief uitje voor veel bedrijven. Ook faciliteert de Externe Roei Commissie het schoolroeien op de vereniging.