Skadi Rotterdam tekst

 

 

 

 

GEEN vaarverbod

Harbour Sprints

 

 

Harboursprints

Tijdens de Rotterdam Harbour Sprints wordt er tussen de oude pakhuizen en moderne skyline van de wereldstad geroeid. Er gaat 500 meter boord aan boord gesprint worden in de Rijnhaven van Rotterdam. De wedstrijd is een knock-outsysteem waarbij de winnende ploegen op het water blijven en door gaan naar de volgende ronde. Tijdens de finale zal er gestreden worden tussen de twee snelste ploegen van het veld.

De beste dames en heren van de roeiverenigingen nemen het tegen elkaar op in het SA4+ of DSA4+ veld. Altijd al in een acht in de haven willen racen? Dit kan! In het O8+ of DO8+ veld. In het Rotterdamveld nemen competitieroeiers, ringvaartroeiers en leden van studentenverenigingen het tegen elkaar op. De bedrijfsroeiers strijden tegen elkaar in het Bedrijfsachtenveld. Er mogen meerdere boten per veld van iedere roeiverenigingen worden ingeschreven!

SA4+
DSA4+
O8+
DO8+
Rotterdamveld C4+
Bedrijfsachtenveld 8+

De wedstrijd vindt plaats in de Rijnhaven. De Rijnhaven ligt tussen de oude pakhuizen en moderne skyline van Rotterdam. Aan de noordkant van de haven bevinden zich de oude silo’s die aan de grondslag hebben gelegen van het succes van de Rotterdamse Havens. Op Kop van Zuid zijn de grote wolkenkrabbers te vinden. Neem bijvoorbeeld het kersverse gebouw “De  Rotterdam” dat in 2013 is opgeleverd. Op een steenworp afstand ligt de wereldberoemde trots van Rotterdam, de Erasmusbrug. Kortom, een unieke plek om in een boot te stappen!

 

2017 Activiteit
29 juni
donderdag
SoKla IV
30 juni
vrijdag
Argo Sprint
4 juli
dinsdag
Heemraad Uittraining
6 juli
donderdag
Botensop
14 augustus
maandag
Klusweek
15 augustus
dinsdag
Klusweek
16 augustus
woensdag
Klusweek

Contact

A.R.S.R. "Skadi" 

Noorderkanaalweg 20-22

3037 AV Rotterdam

 

T: +0104656333

E: ofni.[antispam].@skadi.nl 

Adresgegevens

 

 

Skadi Rotterdam tekst wit