Skadi Rotterdam tekst

 

 

 

 

GEEN vaarverbod

Harbour Sprints

 

 

Harboursprints

De Rotterdam Harbour Sprints is een roeiwedstrijd die tijdens de Wereld Haven Dagen plaatsvindt. Er wordt 450 meter boord aan boord gesprint in de Rijnhaven, tussen de oude pakhuizen en de moderne skyline van de wereldstad. We maken gebruik van een knock-outsysteem, waarbij de winnende ploegen halve finales zullen roeien. Tijdens de finale zal er gestreden worden tussen de twee snelste ploegen van het veld.

De wedstrijd staat open voor iedere roeier. De beste dames en heren van de roeiverenigingen kunnen het tegen elkaar opnemen in de velden 4+, C4+ en 8+. De bedrijfsroeiers strijden tegen elkaar in het Bedrijfsachtenveld.

 
C4

4+

8+

Bedrijfsachten

De wedstrijd vindt plaats in de Rijnhaven. De Rijnhaven ligt tussen de oude pakhuizen en moderne skyline van Rotterdam. Aan de noordkant van de haven bevinden zich de oude silo’s die aan de grondslag hebben gelegen van het succes van de Rotterdamse Havens. Op Kop van Zuid zijn de grote wolkenkrabbers te vinden. Neem bijvoorbeeld het immense gebouw “De  Rotterdam” dat in 2013 is opgeleverd. Op een steenworp afstand ligt de wereldberoemde trots van Rotterdam, de Erasmusbrug. Kortom, een unieke plek om in een boot te stappen!

2017 Activiteit
19 december
dinsdag
Almanak presentatie
19 december
dinsdag
Wedstrijd ploegen presentatie
21 december
donderdag
SB kerstfeest
25 december
maandag
Kerstreces
26 december
dinsdag
Kerstreces
27 december
woensdag
Kerstreces
28 december
donderdag
Kerstreces

Contact

A.R.S.R. "Skadi" 

Noorderkanaalweg 20-22

3037 AV Rotterdam

 

T: +0104656333

E: ofni.[antispam].@skadi.nl 

Adresgegevens

 

 

Skadi Rotterdam tekst wit