Skadi Rotterdam tekst
 

GEEN Vaarverbod

Skadi Rotterdam

Mogelijkheden

Met bijna 700 leden is de Algemene Rotterdamse Studentenroeivereniging “Skadi” de grootste studentensportvereniging van Rotterdam. De afgelopen drie jaar heeft ze zelfs de meeste nieuwe leden van alle Rotterdamse studentenverenigingen geworven. De roeisport is populair onder Rotterdamse studenten en geef ze eens ongelijk! Roeien bij Skadi biedt de mogelijkheid om studie, sport en gezelligheid binnen één vereniging te combineren. Skadianen nemen deel aan roeiwedstrijden op recreatief, competitief en topsportniveau, van nationale studentenwedstrijden tot EK’s, WK’s en de Olympische Spelen. Wedstrijden die Skadi zelf organiseert zijn de Westelijke Regatta, Bavaria Rottebokaal, Rotterdam Harbour Sprints (tijdens de Wereldhavendagen) en de Erasmus Sprints.

Voor bedrijven is het zeer gunstig om zich te verbinden aan de studentenroeisport, daar deze in tegenstelling tot vele andere sporten nog nooit in aanmerking is gekomen met doping, hetgeen voor een betere exposure zal zorgen. Een samenwerking met Skadi biedt bedrijven de kans om zichzelf onder de aandacht te brengen bij duizenden ambitieuze studentroeiers en hun ouders verspreid over Nederland.  


Contact

Commissaris Externe Betrekkingen

Mej. B.E.M. Meijer
Commissaris Externe Betrekkingen 145e bestuur

Algemene Rotterdamse Studenten Roeivereniging “Skadi”
Noorderkanaalweg 20-22
3037 AV Rotterdam

T: 010-4656333
M: 06-30512124
F: 010-2651170
E: nretxe.[antispam].@skadi.nl

 

Een samenwerking met de Algemene Rotterdamse Studenten Roeivereniging “Skadi” is mogelijk op meerdere niveaus, van partnerschap tot maatschappelijke samenwerking binnen de stadsgrenzen van Rotterdam. Zie hieronder een korte samenvatting van de mogelijkheden.

Partnerschap: Door middel van een partnerschap verbindt u zich als bedrijf voor langere tijd met Skadi, deze verbintenis kan u als bedrijf verschillende voordelen opleveren. Voor ieder individueel bedrijf zijn wij in staat om maatwerk te bieden zodat u optimaal de vruchten van onze samenwerking kunt plukken. Daarnaast is het ook mogelijk om louter grote evenementen van Skadi te ondersteunen zoals de Rottebokaal, Eurekaweek, Rotterdam Harbour Sprints of Erasmus Sprints.

Adverteren: Meedelen in de successen van Skadi of simpelweg in contact komen met studenten? Dit kan door uw naam aan Skadi of een van onze evenementen te verbinden. Via onze netwerken en media kunnen we uw boodschap verspreiden onder verscheidene doelgroepen binnen en buiten Rotterdam.

Maatschappelijke betrokkenheid: Skadi vindt het belangrijk dat haar leden iets terug doen voor Rotterdam en in het specifiek de deelgemeente Rotterdam Noord, waar Skadi tevens is gehuisvest. Op dit moment werken wij samen met Stichting Move en Kingswork Rotterdam. Daarnaast moedigen wij deelnemende ploegen voor de 100 kilometer lange OC&C Ringvaart Regatta aan om zich te verbinden aan een goed doel. Skadi staat altijd open voor nieuwe initiatieven om haar maatschappelijke betrokkenheid te vergroten.

Clinics: Roeien is een teamsport waarbij prestaties en samenwerken uiterst belangrijk zijn. Dit zijn eigenschappen die binnen uw bedrijf vanzelfsprekend ook enorm van belang zijn. Een roeiclinic vormt het perfecte bedrijfsuitje om op een gezellige manier met elkaar aan deze vaardigheden te bouwen. Roeien doe je niet alleen, maar met elkaar. Samenwerking en discipline zijn belangrijk om vooruit te komen. Een wedstrijd op het Noorderkanaal aan het eind van de clinic zal de onderlinge competitiviteit aanwakkeren onder uw medewerkers. Daarnaast kan het programma uitgebreidt worden met een presentatie van een van onze toproeiers, een lunch, een BBQ of een diner.

Bedrijfsroeien: Roeien draait om onderlinge samenwerking, bedrijfsroeien is dan ook ideaal om de teamband onder medewerkers te versterken. Daarnaast is roeien bij uitstek een sport om uw medewerkers fit te houden, het biedt de kans om op regelmatige basis te trainen en tot rust te komen in de prachtige natuur buiten Rotterdam. Veenrivier de Rotte zal uw vaste trainingsveld zijn en biedt mogelijkheden om tochten van meer dan 25 kilometer te roeien.

Schoolroeien: In het kader van sportoriëntatie biedt Skadi schoolroeien aan. Naast werken aan conditie zullen uw leerlingen ook leren samenwerken, een eigenschap die cruciaal is om als roeiploeg goed te kunnen presteren. Daarnaast biedt Skadi ook themaworkshops aan op het gebied van ‘Sport & Voeding’ en ‘Teambuilding’ om vaardigheden van scholieren te verbeteren en een grotere bewustwording voor gezond leven te creëren.

Recruitment & Roeibaan: Rotterdam staat bekend om haar economische karakter, dit is ook terug te zien in de demografie van onze leden. Bedrijfskunde, Economie en Rechten zijn studies die door meer dan de helft van onze leden gevolgd worden. Daarnaast is een op de vijf leden Geneeskunde student. In samenwerking met Skadi is het mogelijk om recruitmentevenementen te organiseren of te promoten onder onze leden. Daarnaast is een samenwerking via Roeibaan ook mogelijk. Skadi en Roeibaan kunnen u met ruim duizend studentroeiers uit heel Nederland in contact brengen.