Skadi Rotterdam tekst

 

 

 

 

GEEN vaarverbod

Competitie trainingsweekend Eindhoven

Geplaatst op 08-03-2016  -  Categorie: Wedstrijdsector  -  Auteur: Commissaris van het Feest- en Competitieroeien

fgelopen weekend is de competitiesector afgereisd naar het o zo mooie Eindhoven. De vermoeidheid van de Bootjesinstallatie was nog duidelijk te zien. Toch wist niemand minder dan onze eigen hoofdcoach, mejuffrouw Fruytier, iedereen mee de stad in te krijgen. Menig biertje werd gedronken en ook de beentjes kwamen los.

Op zaterdagochtend zat iedereen weer fris aan het ontbijt waarna iedereen richting Theta vertrok om de boten op te riggeren. Er werden vele trainingen gedraaid en de Competitie Commissie verzorgde een heerlijke lunch. Daarnaast heeft iedereen ook lekker aan zijn tanlines kunnen werken. In de avond werd er wederom gezorgd voor een heerlijke maaltijd door de Competitie commissie.

Na het avondeten nam iedereen deel aan de pubquiz, georganiseerd door Willibrord en Renée. Dit was een groot succes. De kennis over Skadi, Rotterdam en de Competitie commissie werd getest Daarnaast bleek dat het spellen van woorden toch moeilijker was dan gedacht. De avond werd afgerond met een spannende stoelendans en een aantal startjes aan de bar!

Op zondagochtend zat iedereen weer met dikke oogjes aan het ontbijt. Aangekomen op Theta bleek dat er toch nog wel genoeg energie in de benen zat. Menig ploeg ging weer het water op. De heeren Clubacht in combinatie met heeren 2 roeiers nam deel aan een sparwedstrijd georganiseerd door burgerroeivereniging Beatrix. Zij verroeiden hier 4,5 kilometer, wat een mooie voorbereiding bleek op de Heineken roeivierkamp en de Head.

Al met al was het een heel gezellig weekend in teken van het allerbeste van het competitieroeien. Het weekend voorspelt veel goeds voor de rest van het seizoen!


2017 Activiteit
12 december
dinsdag
Competitiediner
19 december
dinsdag
Almanak presentatie
19 december
dinsdag
Wedstrijd ploegen presentatie
21 december
donderdag
SB kerstfeest
25 december
maandag
Kerstreces
26 december
dinsdag
Kerstreces
27 december
woensdag
Kerstreces

Contact

A.R.S.R. "Skadi" 

Noorderkanaalweg 20-22

3037 AV Rotterdam

 

T: +0104656333

E: ofni.[antispam].@skadi.nl 

Adresgegevens

 

 

Skadi Rotterdam tekst wit