Skadi Rotterdam tekst

 

 

 

 

GEEN vaarverbod

Door weer en wind in de sprint bij de Aegir Lentesprint

Geplaatst op 04-04-2017  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Imke Theeuwen

Afgelopen zaterdag is het sprintseizoen eindelijk geopend! In het verre noorden hebben vier damesploegen hun eerste sprintstrijd gehad en verdere trainingsmotivatie opgedaan.

In het dames onervaren C4+ veld zijn onder andere Prowsecco en Skip gestart. Zij hadden hier en daar nog wat moeite met de gelijkheid, maar bereikten desondanks respectievelijk de D- en E-finale. Door het onweer werden de finales helaas geschrapt, maar de dames zitten inmiddels vol motivatie om de volgende wedstrijden het onderste uit de kan te halen! Het blijft nog even spannend wat dit gaat betekenen voor de eerste bokaaltussenstand. Houd hiervoor www.nooc.nl in de gaten.

Schwung startte ook in dit veld, maar had wat meer moeite met De Nederlandse Roeitechniek. Zij zullen hard gaan trainen om hun prestatie op de komende wedstrijden te gaan verbeteren.

Schittermagisch zou starten in het heren onervaren C4+ veld, maar zijn niet gestart door het gebrek aan een vierde roeier en een stuur.

Aan het eind van de dag mocht Cloud 9 een directe A-finale starten voor het dames ervaren C4+ veld. Hierin moesten zij opboksen tegen twee tweedejaarsploegen van Aegir die eerder in maart hadden gecombineerd op de Heineken en de Head. Met opgeheven hoofd pakken zij met een derde plek nu veel punten voor de ervaren sprintbokaal!


2017 Activiteit
18 oktober
woensdag
Interesseborrel FundCo II
19 oktober
donderdag
SB feest
21 oktober
zaterdag
Asopos Najaarswedstrijden
22 oktober
zondag
Asopos Najaarswedstrijden
25 oktober
woensdag
Na-seances
26 oktober
donderdag
Viering Dies Natalis & Opening lustrum
28 oktober
zaterdag
Dies Natalis

Contact

A.R.S.R. "Skadi" 

Noorderkanaalweg 20-22

3037 AV Rotterdam

 

T: +0104656333

E: ofni.[antispam].@skadi.nl 

Adresgegevens

 

 

Skadi Rotterdam tekst wit