Skadi Rotterdam tekst

 

 

 

 

GEEN vaarverbod

Door weer en wind in de sprint bij de Aegir Lentesprint

Geplaatst op 04-04-2017  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Imke Theeuwen

Afgelopen zaterdag is het sprintseizoen eindelijk geopend! In het verre noorden hebben vier damesploegen hun eerste sprintstrijd gehad en verdere trainingsmotivatie opgedaan.

In het dames onervaren C4+ veld zijn onder andere Prowsecco en Skip gestart. Zij hadden hier en daar nog wat moeite met de gelijkheid, maar bereikten desondanks respectievelijk de D- en E-finale. Door het onweer werden de finales helaas geschrapt, maar de dames zitten inmiddels vol motivatie om de volgende wedstrijden het onderste uit de kan te halen! Het blijft nog even spannend wat dit gaat betekenen voor de eerste bokaaltussenstand. Houd hiervoor www.nooc.nl in de gaten.

Schwung startte ook in dit veld, maar had wat meer moeite met De Nederlandse Roeitechniek. Zij zullen hard gaan trainen om hun prestatie op de komende wedstrijden te gaan verbeteren.

Schittermagisch zou starten in het heren onervaren C4+ veld, maar zijn niet gestart door het gebrek aan een vierde roeier en een stuur.

Aan het eind van de dag mocht Cloud 9 een directe A-finale starten voor het dames ervaren C4+ veld. Hierin moesten zij opboksen tegen twee tweedejaarsploegen van Aegir die eerder in maart hadden gecombineerd op de Heineken en de Head. Met opgeheven hoofd pakken zij met een derde plek nu veel punten voor de ervaren sprintbokaal!


sponsoring-3
2017 Activiteit
27 mei
zaterdag
EDR
28 mei
zondag
EDR
29 mei
maandag
Noord Vierdaagse
30 mei
dinsdag
NjoLaSka
30 mei
dinsdag
Noord Vierdaagse
30 mei
dinsdag
Rotte Race
31 mei
woensdag
Noord Vierdaagse

Contact

A.R.S.R. "Skadi" 

Noorderkanaalweg 20-22

3037 AV Rotterdam

 

T: +0104656333

E: ofni.[antispam].@skadi.nl 

Adresgegevens

 

 

Skadi Rotterdam tekst wit