Skadi Rotterdam tekst

 

 

 

 

GEEN vaarverbod

Het slot van de Sprintbokaal

Geplaatst op 12-06-2017  -  Categorie: Competitiesector  -  Auteur: Imke Theeuwen

Op de Heineken Okeanos Competitie Sprints werd er dit weekend massaal 500 meter geroeid. Met drie heats per ploeg én invallen bij andere ploegen, zijn sommige roeiers wel zes keer de baan over gegaan.

Cloud9 en Ongeregeld konden zich in het onervaren niet-sprint veld helaas niet kwalificeren voor de A-finale. De dames waren erg aan elkaar gewaagd, maar uiteindelijk kwam Cloud9 in de tweede voorronde toch het dichtste bij die finaleplek.

Prowsecco en Schwung kwamen uit in het onervaren sprintveld in poule B van de sprintbokaal. Schwung schopte het tot de B-finale, maar Prowsecco wist de derde plek in de A-finale te pakken!

De Gleufglijders mochten evenals Cloud9 buiten mededinging in het onervaren veld starten. Helaas konden zij hierin niet meekomen en eindigden op een laatste plaats.

Skip startte in poule C van de sprintbokaal en pakte hierin ook de A-finale. Op twee honderdste werden zij laatste in de finale, maar wel met een tijd die hun voorrondes flink voorbij schoot.

Schittermagisch was geplaatst in poule B van de heeren sprintbokaal. In hun eerste voorronde ging het allemaal maar matig, maar door een enorme motivatie-speech van dhr. Siderius ging de ploeg vol voor de winst in de tweede voorronde. Ze compenseerden hun eerste ronde en plaatsten zich voor de A-finale. De heeren werden tweede in de finale, maar door de uitsluiting van onze KNSRB-vriendjes uit Leiden, pakten ze de taart en sprongen de mannen vol enthousiasme het water in met hun (hoe ironisch) Njord-stuurtje. Gefeliciteerd!


2017 Activiteit
18 oktober
woensdag
Interesseborrel FundCo II
19 oktober
donderdag
SB feest
21 oktober
zaterdag
Asopos Najaarswedstrijden
22 oktober
zondag
Asopos Najaarswedstrijden
25 oktober
woensdag
Na-seances
26 oktober
donderdag
Viering Dies Natalis & Opening lustrum
28 oktober
zaterdag
Dies Natalis

Contact

A.R.S.R. "Skadi" 

Noorderkanaalweg 20-22

3037 AV Rotterdam

 

T: +0104656333

E: ofni.[antispam].@skadi.nl 

Adresgegevens

 

 

Skadi Rotterdam tekst wit