Skadi Rotterdam tekst

 

 

 

 

GEEN vaarverbod

NSRF Slotwedstrijden

Geplaatst op 03-07-2017  -  Categorie: Wedstrijd verslagen  -  Auteur: Stephan Niemansburg

De NSRF Slotwedstrijden luiden, zoals in de naam vermeld, het einde van het roeiseizoen in. Tijdens dit weekend kunnen alle roeiers nog een laatste keer laten zien wat zij waard zijn en kunnen zij nog een laatste keer een blik pakken. Voor ploegen is dit ook de kans om te experimenteren. Veel kleine nummer worden gestart om de individuele roeier te laten excelleren. 

Succes was er dit weekend wederom voor Joris Faas en Sander Boelens. Met hun vijfde overwinning in de Dev 2x hebben zij op zaterdag hun winst in het klassement veiliggesteld. Zij hebben dit jaar laten zien dat zij de onbetwiste leiders waren in het klassement. Op zondag konden zij hun prijs in ontvangst nemen en werden zij na het zingen van het Skadi-lied door vele Skadianen gefeliciteerd!
 
Eerstejaars licht heeft dit jaar bijzonder sterk en constant gevaren en zij werden zaterdagmiddag ook in het zonnetje gezet. Een tweede plek in het eerstejaarsklassement is door de roeiers behaald en zij hebben laten zien dat Skadi tegenwoordig weer helemaal meedoet in het eerste jaar! Een prachtige prestatie waar de roeiers als de coaches trots op mogen zijn!

2017 Activiteit
12 december
dinsdag
Competitiediner
19 december
dinsdag
Almanak presentatie
19 december
dinsdag
Wedstrijd ploegen presentatie
21 december
donderdag
SB kerstfeest
25 december
maandag
Kerstreces
26 december
dinsdag
Kerstreces
27 december
woensdag
Kerstreces

Contact

A.R.S.R. "Skadi" 

Noorderkanaalweg 20-22

3037 AV Rotterdam

 

T: +0104656333

E: ofni.[antispam].@skadi.nl 

Adresgegevens

 

 

Skadi Rotterdam tekst wit