Skadi Rotterdam tekst

 

 

 

 

GEEN vaarverbod

Scullend Skadi blikt Westelijke

Geplaatst op 22-05-2017  -  Categorie: Wedstrijd verslagen  -  Auteur: Stephan Niemansburg

De Westelijke vond dit weekend plaats op de Willem-Alexander Baan en werd ook dit jaar georganiseerd door Skadi en Asopos. Een goede zuidwestenwind was vooral op de zaterdag aanwezig en dat betekent op de WAB wind mee en snelle tijden.

En snelle tijden zijn er zeker gevaren. Ondanks een fout in de voorwedstrijd wist EJL een dermate snelle tijd neer te zetten in de B-finale om die niet alleen te winnen maar ook om het LEj 8+ Skadi record te verbreken. Het record werd met 1,13s aangescherpt naar 06:05,41. Ook het LDDev 2x record is verbeterd en staat nu op 07:46,96.

Niet alleen zijn er records gevaren, er is ook geblikt! Op zaterdag wisten Leander Geschiere en Thijs Dullaart het LB 2x veld te blikken! Deze instapcombi had slechts een lange overroei sessie nodig van Den Haag naar de WAB om goed samen te komen en om te wennen aan twee riemen in plaats van een. Deze twee jeugdroeiers kunnen dat en het heeft geresulteerd in een mooie 1ste plek. Gefeliciteerd!

Joris Faas en Sander Boelens wisten wederom het Dev 2x veld te blikken en staan nu weer bovenaan in het klassement. Met nog drie wedstrijden te gaan, hebben zij een mooie uitgangspositie om het klassement binnen te slepen. Gefeliciteerd heren!

Op zondag was het aan de dames om de blikkenverdeling recht te trekken en Crista Algie zag het als een schone taak om daar verandering in te brengen. In het DB 1x veld was zij de favoriet en die favorietenrol heeft zij helemaal waargemaakt door in de finale van start tot finish voor te liggen en die voorsprong gestaag uit te bouwen. Zij kwam als eerste over de streep en mocht aanleggen aan het erevlot om de felicitaties en het blik in ontvangst te nemen. Gefeliciteerd!

Als laatste Skadiaan startte Sanne van den Tol met Saurus in de LDE 2x. Ook deze dames hebben de hele race aan kop gevaren en passeerden de streep met een ruime voorsprong op de nummer 2. Een prachtige prestatie van Sanne, gefeliciteerd!


2017 Activiteit
12 december
dinsdag
Competitiediner
19 december
dinsdag
Almanak presentatie
19 december
dinsdag
Wedstrijd ploegen presentatie
21 december
donderdag
SB kerstfeest
25 december
maandag
Kerstreces
26 december
dinsdag
Kerstreces
27 december
woensdag
Kerstreces

Contact

A.R.S.R. "Skadi" 

Noorderkanaalweg 20-22

3037 AV Rotterdam

 

T: +0104656333

E: ofni.[antispam].@skadi.nl 

Adresgegevens

 

 

Skadi Rotterdam tekst wit