Skadi Rotterdam tekst

 

 

 

 

GEEN vaarverbod

Skadi behaalt Sportpluspredicaat

Geplaatst op 20-01-2017  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Simon van Baal

Skadi Rotterdam kreeg op donderdag 19 januari het Sportpluspredicaat toegekend door Rotterdam Sportsupport. Skadi mocht zich als enige nieuweling voegen bij het straatje van 18 andere Sportplus verenigingen. De president van Skadi stond dolgelukkig op het podium met wethouder Visser om het predicaat overhandigd te krijgen. De vreugde kwam door de erkenning van de gemeente voor alle vrijwillige inzet van de leden van Skadi door de jaren heen.

Het Sportpluspredicaat is een predicaat dat wordt uitgereikt aan sportverenigingen die veel teruggeven aan de maatschappij en de stad Rotterdam in het bijzonder. Skadi doet al een aantal jaren zaken met stichting Move om kinderen in Rotterdam Noord te laten inzien wat ze kunnen bereiken en welke invloed ze kunnen hebben op hun leefomgeving. Verder heeft ze in samenwerking met Eneco haar pand verduurzaamd en is Skadi bezig met interactieve projecten met verschillende doelgroepen in de wijk zoals ouderen en mensen aangesloten bij welzijnsorganisaties.

Voor Skadi is het predicaat ook belangrijk omdat het aangeeft aan haar (toekomstige) partners dat de samenwerking met de vereniging goed besteed is. Maatschappelijk verantwoord ondernemen wordt steeds belangrijker en Skadi Rotterdam is de eerste studentensportvereniging die laat zien dat ze haar partners hierbij kan helpen door maatschappelijk betrokken en vitaal te blijven.


2017 Activiteit
12 december
dinsdag
Competitiediner
19 december
dinsdag
Almanak presentatie
19 december
dinsdag
Wedstrijd ploegen presentatie
21 december
donderdag
SB kerstfeest
25 december
maandag
Kerstreces
26 december
dinsdag
Kerstreces
27 december
woensdag
Kerstreces

Contact

A.R.S.R. "Skadi" 

Noorderkanaalweg 20-22

3037 AV Rotterdam

 

T: +0104656333

E: ofni.[antispam].@skadi.nl 

Adresgegevens

 

 

Skadi Rotterdam tekst wit