Skadi Rotterdam tekst

 

 

 

 

GEEN vaarverbod

Skadi op de European Rowing Championships 2016

Geplaatst op 12-05-2016  -  Categorie: Wedstrijdsector  -  Auteur: Jorn Mulder

Namens Skadi zullen Maaike Head en Mitchel Steenman komend weekend deelnemen aan de 2016 European Rowing Championships die verroeid zal worden in Brandenburg, Duitsland.

Samen met Roel Braas zal Mitchel vrijdag 6 mei 2016 om 10:55 deelnemen aan de derde heat tegen de twee-zonder ploegen van Bulgarije, Groot-Brittanië, Kroatië en Tsjechië.

Hierna zal Maaike om 11:55 met Ilse Paulis starten in het lichte dames dubbel-twee veld tegen de ploegen van Ierland, Duitsland en Oekraïne.

Verslag voorwedstrijden door Rianne Sigmond

Maaike Head heeft zojuist met haar partner Ilse Paulis op indrukwekkende wijze de voorwedstrijd gewonnen bij de Europese Kampioenschappen in Brandenburg. Ze versloegen Duitsland en Ierland, twee ploegen die zich al geplaatst hebben voor de Olympische Spelen. Daarnaast hebben ze de snelste tijd van alle ploegen neergezet. Een mooie en veelbelovende start van het toernooi. Tevens belooft het veel goeds voor het Olympische Kwalificatietoernooi over drie weken. Deze start is extra knap omdat Maaike onlangs twee ribben brak en dit hun eerste race is van het seizoen.

Ook Mitchel Steenman is het toernooi goed begonnen. Hij werd samen met Roel Braas tweede in de voorwedstrijd en ook zij zijn door naar de halve finale.

De halve finales van de lichte dames dubbel zijn morgen om 11:55 en om 12:00. De halve finales van de mannen twee zonder zijn morgen om 11:00 en 11:05. Allez Skadi!

Voor meer updates over de roeiprestaties van Maaike en Mitchel kan de lezer terecht op deze pagina, welke upgedate zal worden tijdens het weekend!


2017 Activiteit
6 mei
zaterdag
Damen Raceroei Regatta
7 mei
zondag
Damen Raceroei Regatta
9 mei
dinsdag
Coach bedankborrel
12 mei
vrijdag
PEiK
13 mei
zaterdag
PEiL
14 mei
zondag
PEiL
16 mei
dinsdag
SoKla III

Contact

A.R.S.R. "Skadi" 

Noorderkanaalweg 20-22

3037 AV Rotterdam

 

T: +0104656333

E: info.[antispam].@skadi.nl 

Adresgegevens

 

 

Skadi Rotterdam tekst wit