Skadi Rotterdam tekst

 

 

 

 

GEEN vaarverbod

Skadi Records

Geplaatst op 15-06-2017  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Nene Marringa

Al bijna negentig jaar lang hebben onze roeiers het lef om keer op keer snelle tijden te varen. In al die tijd heeft Skadi grote namen gekend, maar ook nu worden er goede tijden op internationaal niveau neergezet. Na een boord-aan-boordrace met lange, sterke halen komt het maar op één ding aan: de tijd. Sinds kort zijn de Skadi Records op onze website te vinden.  

Martijn Tasche, coach Middengroep Zwaar, is bereid geweest om uit te zoeken wat de enige echte Skadi records zijn. Niet alleen per categorie, maar ook per klasse. De verschillende behaalde records zijn gevaren op verschillende wedstrijden, van een WK in 1990, tot de ZRB van afgelopen weekend. Records zijn er dus ook zeker om te verbreken. Nog een leuk detail: Mitchel Steenman is in het bezit van de meeste Skadi Records. Hij heeft er maar liefst zeven op zijn naam staan. 

Zoals genoemd is de lijst opgesteld door slechts één persoon. Dit betekent dat er hier en daar wat schoonheidsfouten in kunnen zitten. Als u een fout ontdekt, dan horen wij dat graag via een e-mail naar djirtsdew.[antispam].@skadi.nl. Martijn en de Commissaris van het Roeien zullen in de gaten blijven houden of er records worden gebroken. Het is een prachtige lijst en een mooie toevoeging aan het archief van Skadi.

Klik hier om de records te bekijken!


2017 Activiteit
12 december
dinsdag
Competitiediner
19 december
dinsdag
Almanak presentatie
19 december
dinsdag
Wedstrijd ploegen presentatie
21 december
donderdag
SB kerstfeest
25 december
maandag
Kerstreces
26 december
dinsdag
Kerstreces
27 december
woensdag
Kerstreces

Contact

A.R.S.R. "Skadi" 

Noorderkanaalweg 20-22

3037 AV Rotterdam

 

T: +0104656333

E: ofni.[antispam].@skadi.nl 

Adresgegevens

 

 

Skadi Rotterdam tekst wit