Skadi Rotterdam tekst

 

 

 

 

GEEN vaarverbod

Vacature: krachttrainer

Geplaatst op 18-07-2017  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Stephan Niemansburg

De A.R.S.R. "Skadi" zoekt voor minimaal 6 uren in de week een krachttrainer ter bevordering van de ouderejaars wedstrijdroeiers. In samenwerking met twee profcoaches levert de krachttrainer een sterke kwalitatieve impuls in de wedstrijdsector van Skadi.

Skadi en Rotterdam als werkplek
Skadi biedt een uitdagende werkplek die wordt gekenmerkt door een smalle, sterk presterende wedstrijdsector. De vereniging groeit als gevolg van de grootste ledenaanwas ten opzichte van alle Rotterdamse studentenverenigingen sterk en investeert als gevolg daarvan veel in de wedstrijdsector, waarmee het met haar goede samenwerkingen met Topsport Rotterdam en de Erasmus Universiteit ieder jaar inzet op de overwinning van de Varsity en op deelname van haar toproeiers aan internationale toernooien.

Andere trends die Skadi kenmerken zijn de nog niet optimaal benutte kansen in de werving onder de 20.000 eerstejaars studenten die de stad ieder jaar rijk is. Ook streeft de vereniging ernaar om optimaal gebruik te maken van alle topsport-faciliteiten die Rotterdam biedt, zoals het gebruik van de Willem-Alexander Baan. Op Skadi zelf is een krachttrainingsruimte aanwezig waar sporters gretig van gebruikmaken.

Verwachtingen van de krachttrainer
De vereniging verwacht van de krachttrainer dat deze de ploegen fysiek verbetert en preventief handelt wat betreft blessures. In nauw overleg met de profcoaches zal een krachttrainingsschema worden samengesteld.

Competenties
Skadi zoekt een krachttrainer met een achtergrond in het roeien en met ruime ervaring in het krachttrainen.

Verwachte uren en voorwaarden
Skadi zoekt een krachttrainer voor minimaal 0.15 fte tegen een ruime vergoeding. Skadi streeft ernaar de krachttrainer voor langere tijd aan zich te binden.

Bij interesse in deze functie kunt u tot vrijdag 28 augustus 2017 uw Curriculum Vitae en motivatiebrief sturen naar djirtsdew.[antispam].@skadi.nl. Voor extra vragen kan er telefonisch contact opgenomen worden met de vereniging, op nummer 010-4656333.


2017 Activiteit
14 augustus
maandag
Klusweek
15 augustus
dinsdag
Klusweek
16 augustus
woensdag
Klusweek
17 augustus
donderdag
Klusweek
18 augustus
vrijdag
Klusweek
1 september
vrijdag
WALV

Contact

A.R.S.R. "Skadi" 

Noorderkanaalweg 20-22

3037 AV Rotterdam

 

T: +0104656333

E: ofni.[antispam].@skadi.nl 

Adresgegevens

 

 

Skadi Rotterdam tekst wit