Skadi Rotterdam tekst

 

 

 

 

GEEN vaarverbod

Wedstrijdverslag Theta Herfstregatta

Geplaatst op 10-10-2016  -  Categorie: Competitiesector  -  Auteur: Imke Theeuwen

Het competitie najaarsseizoen is geopend! Op de Thêta Herfstregatta gingen de allereerste competitieploegen vorig weekend van start in een heuze vierkamp. Ook de CoCo ondervond haar eerste beproeving in het verre zuiden. Het beloofde een weekend te worden vol memorabele momenten en zo geschiedde.

De gladde vier kreeg al gelijk te verduren met blessures waardoor mej. Hulleman, die eigenlijk louter rekening had gehouden met het voorslaan van de dubbeltwee, ook in de gladde vier is gestart, waarvoor hulde! Samen met Mej. Schreuder, mej. De Jongh, mej. De Groot en als stuur mej. Van Harten zijn zij begonnen met de 1000m en de 250m. De ploeg leerde al snel van haar eigen fouten en op de 250m lieten zij al grote verbeteringen zien ten opzichte van de 1000m. Ook de 2100m verliep zeer soepel, totdat de boot helaas het riet ging knuffelen met dank aan onze Delftse rode vriendinnetjes. Op de 5700m van de zondag hebben de dames met mej. Vroegindeweij als invaller laten zien dat er veel potentie in de boot zit en dat zij met wat trainen een mooie race neer kunnen zetten op de Asopos Najaarswedstrijden.

De dubbeltwee met mej. Hulleman en mej. Van den Burg startte met weinig verwachtingen in een veld vol met middengroepen die even een wedstrijdje mee wilden pakken. Tot ieders grote verbazing stoven zij in de boot van onze Delftse blauwe vriendjes met lange harde klappen naar de finish. Zij hebben op elke afstand een ploeg weten te kloppen – afgezien van de 1000m waar ook zij even het riet hebben geknuffeld - en hebben hiermee een ongelofelijk goede prestatie neergezet met dank aan de eindsprints in de naam van JAAP! Dit belooft veel goeds voor de volgende twee wedstrijden van de Najaarsbokaal!

Het was een weekend van spannende eerste roeihalen, drie protesten, drie fietsongelukken en een boel wijze leermomenten voor mijzelf en de CoCo, maar uiteindelijk was het een fantastisch weekend om dit jaar mee te openen! Op naar de Asopos Najaarswedstrijden!


sponsoring-3
2017 Activiteit
25 mei
donderdag
E.M.M.E.R. Hemelvaartsprints
27 mei
zaterdag
EDR
28 mei
zondag
EDR
29 mei
maandag
Noord Vierdaagse
30 mei
dinsdag
NjoLaSka
30 mei
dinsdag
Noord Vierdaagse
30 mei
dinsdag
Rotte Race

Contact

A.R.S.R. "Skadi" 

Noorderkanaalweg 20-22

3037 AV Rotterdam

 

T: +0104656333

E: ofni.[antispam].@skadi.nl 

Adresgegevens

 

 

Skadi Rotterdam tekst wit