zwart-10x-vergroot
 

GEEN Vaarverbod

nieuw-logo-wit-10x

Recruitment & Roeibaan


Recruitment

Via Skadi is het mogelijk om als bedrijf in contact te komen met young high potentials uit de Rotterdamse roeiwereld. Onze leden onderscheiden zich van andere studenten gegeven het feit dat ze hun studietijd combineren met (top)sport, relevante bestuur- en commissie ervaring binnen de vereniging en niet te vergeten veel gezelligheid! Skadi-leden vertegenwoordigen vrijwel alle universitaire studies aan de Erasmus Universiteit met Bedrijfskunde, Economie (en Recht) en Geneeskunde in het bijzonder. Het is mogelijk om via Skadi in contact met deze studenten te komen door in samenwerking met ons recruitmentevenementen op te zetten, een inhousedag te organiseren of door simpelweg uw eigen evenementen onder de aandacht te brengen via een advertentie en het Skadi Jobboard. Onder andere McKinsey & Company en Van Lanschot hebben afgelopen jaar van deze mogelijkheden gebruikt gemaakt. Het is ook mogelijk om via Skadi in contact te komen met studentroeiers buiten Rotterdam, dit kan door gebruik te maken van de Roeibaan database.

Recruitment via Roeibaan:

In het najaar van 2014 heeft Skadi definitief besloten een samenwerking met stichting Roeibaan aan te gaan. Roeibaan is een relatief nieuw online platform waarop leden van alle Nederlandse studentenroeiverenigingen een curriculum vitae kunnen uploaden. Het doel van dit platform is om studenten en bedrijven op een positieve manier in contact te laten komen.

Via Roeibaan.com komen bedrijven in contact met hoogopgeleide studentroeiers, dit is een effectief recruitmentmiddel aangezien roeiers zich laten kenmerken door een gezonde competitiviteit, doorzettingsvermogen en sterke sociale vaardigheden. Tevens biedt lidmaatschap van een studentenroeivereniging kansen om persoonlijke capaciteiten te ontwikkelen door deelname aan nevenactiviteiten zoals coachen en commissies.

Aangezien bedrijven louter gebruik van Roeibaan kunnen maken via een studentenroeivereniging, biedt een samenwerking met Skadi een open deur voor recruitmentmogelijkheden via dit platform. Deelname aan Roeibaan geeft bedrijven het exclusieve recht om personen via het platform succesvol te rekruteren voor een kennismaking. Tevens bestaat de mogelijkheid om periodiek als bedrijf deel te nemen aan recruitmentevenementen die in samenwerking met deelnemende studentenroeiverenigingen worden opgezet zoals bijvoorbeeld de jaarlijkse Strategy Consulting sessie op Skadi of de rechtensessie bij roeivereniging Njord in Leiden.

Momenteel staan er ruim 1000 cv’s online op Roeibaan, dit aantal is sterk groeiende! Deze cv’s zijn online gezet door studentroeiers uit: Rotterdam, Amsterdam, Leiden, Utrecht, Groningen, Wageningen en Maastricht.

Roeibaan