Skadi Rotterdam tekst

 

 

 

 

GEEN vaarverbod

Verhuur Sociëteit

 

 

IMG 5333
Soos

Sociëteit “Op den Loodsch”

Wilt u een borrel, (bedrijfs)feest of Algemene Leden Vergadering organiseren op een locatie met studentikoze ambiance? Dan bent u bij Skadi aan het juiste adres! Het is namelijk mogelijk om onze sociëteit voor een aantrekkelijke prijs te huren.

De sociëteit van Skadi biedt afhankelijk van de gelegenheid plek aan maximaal 150 personen en beschikt over een grote bar waar u door drie tappers bediend kunt worden. Dankzij het grote aantal ramen hebben we veel natuurlijke lichtinval. Het houtwerk en de muren die bekleed zijn met blik- en varsitylijsten zorgen voor een unieke sfeer. In de zomer is het tevens mogelijk om het grote balkon waar we over beschikken bij de sociëteit te betrekken door het openen van de klapdeuren.

U betaalt een vast bedrag aan sociëteitshuur; hiervoor wordt de locatie uitgebreid schoongemaakt en verzorgen wij de aankleding. In overleg met u wordt bepaald hoeveel tappers en ondersteunende mankracht er tijdens de gelegenheid aanwezig zullen zijn.

Extra mogelijkheden die door ons verzorgd kunnen worden zijn: DJ, borrelhappen, lunch, BBQ en diner (door onze Culinaire Commissie of wanneer gewenst in samenwerking met een cateraar).

Loods

“In den Loodsch”

Mocht u een grootschalig feest of diner willen organiseren, dan is het ook mogelijk om onze competitieloods af te huren. Afhankelijk van de activiteit biedt deze loods plek aan meer dan 300 man. Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvende informatie en een offerte omtrent de verhuur van zalen op Skadi.

sponsoring-3
2017 Activiteit
27 mei
zaterdag
EDR
28 mei
zondag
EDR
29 mei
maandag
Noord Vierdaagse
30 mei
dinsdag
NjoLaSka
30 mei
dinsdag
Noord Vierdaagse
30 mei
dinsdag
Rotte Race
31 mei
woensdag
Noord Vierdaagse

Contact

A.R.S.R. "Skadi" 

Noorderkanaalweg 20-22

3037 AV Rotterdam

 

T: +0104656333

E: ofni.[antispam].@skadi.nl 

Adresgegevens

 

 

Skadi Rotterdam tekst wit