zwart-10x-vergroot
 

GEEN Vaarverbod

nieuw-logo-wit-10x

WedstrijdenOp deze pagina kunt al alle wedstrijden georganiseerd door A.R.S.R. "Skadi" vinden. 

41

Rottebokaal

Vanaf 2015 maakt de Rottebokaal deel uit van de NOOC C4+ Competitie. Ook zullen de Junioren en alternatieve velden starten, meer informatie kunt u vinden op de site. In 2015 een groot succes. Alwaar vroeger de strijd op de Rotte in Rotterdam plaatsvond, zal de strijd om de Rottebokaal nu plaatsvinden op de Olympische Willem-Alexanderbaan. 

Rotterdam Harbour Sprints

In 2015 voor het eerst georganiseerd: http://rotterdamharboursprints.nl/
Een wedstrijd  georganiseerd in een van de oudste havens van Rotterdam, de Rijnhaven. Een overgetelijke ervaring om tussen de oude pakhuizen en moderne skyline van deze wereldstad te roeien. De Rotterdam Harbour Sprints is een onderdeel van de Wereldhavendagen waar maar liefst 500.00 toeschouwers op af komen!

RHS Logo 900
106

Westelijke Regatta

Ook dit jaar is Skadi samen met onder andere de Zuid-Hollandse Roeibond medeorganisator van de Westelijke Regatta. Deze wedstrijd vindt plaats op vrijdag 22 tot en met zondag 24 april 2016 en zal verroeid worden op de Willem-Alexander Baan in Rotterdam. Op deze zelfde baan zal later dit jaar het WK roeien gehouden worden.

De Westelijke Regatta is een nationale roeiwedstrijd waarin onder andere alle eerstejaars en ouderejaars wedstrijdroeiers in development ploegen zullen knokken voor de klassement punten. Wat deze wedstrijd verder bijzonder maakt, is dat ook dit jaar het Aegon NK Klein weer aan de Westelijke Regatta verbonden zal zijn. Heren en dames uit verschillende gewichts- en leeftijdsklassen zullen hier strijden om de medailles in hun skiff of twee-zonder.

Meer informatie over de bereikbaarheid van de baan en hoe laat u aanwezig moet zijn om uw favoriete ploegen aan te moedigen zijn te vinden op: www.westelijke.nl

Erasmus Sprints

Ieder jaar in september organiseert de A.R.S.R. "Skadi" samen met de K.R & Z.V. "de Maas" de Erasmus Sprints op de Kralingse Plas. Deze wedstrijd over 1000m is tevens de finale van het Bedrijfsroeikampioenschap. Ook vinden er in 2011 tevens de Universiteitsachten races plaats. Voor meer informatie zie: www.erasmussprints.nl.

 

105