Partners


Een samenwerking met de Algemene Rotterdamse Studenten Roeivereniging “Skadi” is mogelijk op meerdere niveaus, van partnerschap tot maatschappelijke samenwerking binnen de stadsgrenzen van Rotterdam. Onderstaande organisaties hebben op dit moment een langdurige samenwerking met Skadi: 

Erasmus Sport/ Erasmus Universiteit

Erasmus Sport is het overkoepelend sportorgaan van de Erasmus Universiteit en de belangrijkste partner van Skadi. De meeste Skadileden zijn studenten aan de Erasmus Universiteit.

Screen Shot 2016 01 27 at 18.57.28

Rotterdam World Gateway

Rotterdam World Gateway (RWG) en Skadi zijn een meerjarige samenwerking aangegaan. Tijdens de Algemene Ledenvergadering van Skadi is RWG gepresenteerd als onze nieuwe hoofdsponsor! RWG is 's werelds meest moderne containeroverslagbedrijf, gevestigd op Maasvlakte-Rotterdam, maar bovenal een Rotterdams bedrijf dat maatschappelijk betrokken is. Deze betrokkenheid van RWG uit zich op diverse terreinen, van jong tot oud en van cultureel tot sportief. Gemene delers voor Skadi en RWG zijn water en uiteraard de stad Rotterdam, maar ook competitie; wij streven allebei de beste resultaten na. Als hoofdsponsor van Skadi draagt RWG de komende 2 jaar bij aan de verdere ontwikkeling van de vereniging en natuurlijk het roeien.

rwg-logo

Bavaria

Bavaria is de officiële bierleverancier van Skadi. Bavaria tevens sponsor van een door Skadi georganiseerde wedstrijd, de Rottebokaal.

Bavaria logo 1

Oud Skadi

Oud Skadi is de oud leden stichting van Skadi. Zij helpt het bestuur de continuïteit van de vereniging te waarborgen en draagt daarnaast ieder jaar bij aan bijzondere projecten.

OudSkadiLogo Groot 1

Stichting MOVE

Stichting Move is een stichting die de contacten tussen basisschookinderen en studenten verbeterd. Door het koppelen van deze twee groepen ontstaan mooie buurtprojecten. Skadi stelt ieder jaar een nieuwe commissie aan om de projecten zo goed mogelijk te laten verlopen.

move-rotterdam