Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale werking van de website.
Instellingen

Partnership

 

 

Oude8

Door middel van een partnerschap verbindt u zich als bedrijf voor langere tijd met Skadi. Deze verbintenis kan u als bedrijf verschillende voordelen opleveren. Voor ieder bedrijf zijn wij in staat om maatwerk te bieden zodat u optimaal de vruchten van onze samenwerking kunt plukken.

Als eerste kunt u ervoor kiezen om een of meerdere ploegen van Skadi te ondersteunen. Dit kunnen verschillende ploegen zijn die variëren van recreatief tot olympisch niveau. Door dit brede spectrum kunnen wij u koppelen aan een ploeg die dezelfde doelen nastreeft als uw eigen bedrijf. Het is tevens mogelijk om dit partnerschap breder te trekken en een hele wedstrijd- of competitiesector te ondersteunen. Wanneer u besluit om partner van het roeien op Skadi te worden, zal uw bijdrage geïnvesteerd worden in materiaal, ondersteuning en kleding voor onze roeiers. Hierdoor kan Skadi zich in de toekomst nog verder ontwikkelen.

Ten tweede is het mogelijk om het verenigingsleven op Skadi te ondersteunen. Dit kan door bij te dragen aan het onderhoud en de verbetering van het gebouw en de faciliteiten voor de roeiers en de leden. Denk hierbij aan de ergometerzaal, het krachthonk, mobiliteit van de roeiers, de sociëteit, bar, muziekinstallatie, keuken, buitenterrein en vlotten.

Daarnaast is het ook mogelijk om  partner te worden van de grote evenementen die Skadi jaarlijks organiseert. De grootste en belangrijkste wedstrijd die Skadi organiseert is de Rottebokaal. Op dit tweedaagse roei-evenement (met feest) in april/mei komen minstens 2000 roeiers en eveneens 1500 toeschouwers en vrijwilligers af. Daarnaast organiseert Skadi nog twee andere grote wedstrijden: de Rotterdam Harbour Sprints en de Erasmus Sprints. Buiten de roeiwedstrijden die wij organiseren is het ook mogelijk een samenwerking met Skadi voor de Eurekaweek aan te gaan. Tijdens de Eurekaweek lopen alle eerstejaarsstudenten door Rotterdam en kiezen zij voor een vereniging. Skadi heeft inmiddels al drie jaar achtereenvolgend de meeste inschrijvingen van alle verenigingen in Rotterdam!

Naast exposure biedt een partnerschap uitstekende netwerkmogelijkheden binnen de vereniging Skadi en daarbuiten. Als partner zult u bekendheid onder de leden genieten en bieden wij via onze periodieke borrels de mogelijkheid om in contact te komen met onze andere partners. Buiten Skadi zult u kunnen netwerken met alle andere grote bedrijven die zich aan de Nederlandse Roeisport verbonden hebben op onder andere de Varsity (grootste roei-evenement van Nederland).