Samenwerken met Skadi

De afgelopen jaren heeft Skadi een ongekende groei gezien: de roeisport is populair onder Rotterdamse studenten en geef ze eens ongelijk! Roeien bij Skadi betekent het combineren van studie, sport, commissiewerk en gezelligheid binnen één vereniging. Onze leden nemen deel aan roeiwedstrijden op recreatief en topsportniveau, van nationale studentenwedstrijden tot EK’s, WK’s en de Olympische Spelen. Ook worden er wedstrijden door Skadi zelf georganiseerd, waaronder: de  Westelijke Regatta, de Bavaria Rottebokaal, de Rotterdam Harbour Sprints (tijdens de Wereldhavendagen) en de Erasmus Sprints. Een samenwerking aangaan met Skadi biedt bedrijven onder meer de kans om zichzelf onder de aandacht te brengen bij duizenden ambitieuze roeiende studenten en hun ouders, verspreid over heel Nederland!

Uitbreiding

Met het oog op de toekomst, blijft Skadi bezig met haar vereniging uit te breiden. Onze Huisvestingscommissie en Commissaris Gebouw hebben de handen ineen geslagen om een pand te creëren waar nog veel meer nieuwe leden (en boten) in passen. De tekeningen voor een nieuw gebouw liggen al klaar en in 2019 gaat dan ook de eerste paal al in de grond.

Skadi samengevat

  • Meer dan 650 leden
  • Leden vertegenwoordigt uit alle faculteiten
  • Organisatorisch talent in bijna 30 commissies
  • Ambitie
  • Werken in teamverband
  • Winnaarsmentaliteit

Samenwerken met skadi kan op meerdere niveaus, hieronder vindt u een kort overzicht. Uitgebreide informatie vindt u in het keuzemenu.

Samenstelling Studenten van Skadi
Samenstelling Studenten van Skadi

Contact

Commissaris Externe Betrekkingen

Mej. E.M. (Noor) Sneep
Commissaris Externe Betrekkingen 146e bestuur

Algemene Rotterdamse Studenten Roeivereniging “Skadi”
Noorderkanaalweg 20-22
3037 AV Rotterdam

T: 010-4656333
M: 06-27256013
F: 010-2651170
E: nretxe.[antispam].@skadi.nl