Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale werking van de website.
Instellingen

Sponsoren & Partners


Een samenwerking met de Algemene Rotterdamse Studenten Roeivereniging “Skadi” is mogelijk op meerdere niveaus, van partnerschap tot maatschappelijke samenwerking binnen de stadsgrenzen van Rotterdam. Onderstaande organisaties hebben op dit moment een langdurige samenwerking met Skadi: 

Rotterdam World Gateway

Rotterdam World Gateway (RWG) en Skadi zijn een meerjarige samenwerking aangegaan. Tijdens de Algemene Ledenvergadering van Skadi is RWG gepresenteerd als onze nieuwe hoofdsponsor! RWG is 's werelds meest moderne containeroverslagbedrijf, gevestigd op Maasvlakte-Rotterdam, maar bovenal een Rotterdams bedrijf dat maatschappelijk betrokken is. Deze betrokkenheid van RWG uit zich op diverse terreinen, van jong tot oud en van cultureel tot sportief. Gemene delers voor Skadi en RWG zijn water en uiteraard de stad Rotterdam, maar ook competitie; wij streven allebei de beste resultaten na. Als hoofdsponsor van Skadi draagt RWG de komende 2 jaar bij aan de verdere ontwikkeling van de vereniging en natuurlijk het roeien.

rwg-logo

Peinemann

Als roeivereniging zijn onze boten het meest kostbare bezit en Peinemann zal hierbij een onmisbare rol spelen als nieuwe vlootsponsor. Peinemann is toonaangevend in de wereld van horizontaal-, verticaal- en wegtransport. Het familiebedrijf verhuurt en verkoopt een breed scala aan equipment en biedt extra onderhouds- en personeelsdiensten aan. Naast het aanbieden van oplossingen op hoog niveau is Peinemann een maatschappelijk betrokken bedrijf dat investeert in samenwerkingen met organisaties en verenigingen. 

peinemann
 

PwC

PwC is een netwerk van firma’s in 158 landen met meer dan 250.000 mensen, waarvan ruim 5.000 in Nederland. Wij zien het als onze taak om kwaliteit te leveren op het gebied van assurance-, belasting- en adviesdiensten. Als hoofdsponsor van de Rottebokaal en Zilveren sponsor verbindt PwC zich aan Skadi. 

 
pwc
 

Bavaria

Bavaria is de officiële bierleverancier van Skadi.

Bavaria logo 1
 

International Lashing Service

Als officiële botenwagensponsor weet ILS als geen ander hoe belangrijk het is om waardevolle lading vakkundig vast te zetten. De hoofdactiviteit van ILS behelst de lashing & securing van diverse lading in Nederlandse havens, van containers tot speciale projecten. Daarnaast is ILS een maatschappelijk betrokken bedrijf dat investeert in samenwerkingen met organisaties en verenigingen. De botenwagen van Skadi is een belangrijk onderdeel en als Zilveren Sponsor zal ILS hierbij een belangrijke rol spelen.

 
ils

Seamark

Seamark is een multidisciplinaire reefer specialist die een complete reeks van goederen en services aanbiedt om haar klanten te ondersteunen op het gebied van reefer operaties, onderhoud en reparatie. Seamark ondersteunt de Rotterdam Harbour Sprints 2018-2019.

 
seamark

Oogziekhuis Focuskliniek

Het Oogziekenhuis Focuskliniek is gespecialiseerd in ooglidcorrecties, botoxbehandelingen, ooglaserbehandelingen en lensimplantaties. De kliniek wordt beschouwd als één van de meest professionele klinieken in Nederland. Het Oogziekenhuis Focuskliniek is een onderdeel van Het Oogziekenhuis Rotterdam. In Het Oogziekenhuis wordt al sinds 1874 hoogwaardige specialistische oogheelkundige zorg geleverd. De vooraanstaande oogartsen zijn zeer deskundig en gespecialiseerd in refractiechirurgie en oculoplastische chirurgie. Daarnaast zijn hun oogartsen en ondersteunend medisch personeel verbonden aan Het Oogziekenhuis. Hierdoor kunnen zij profiteren van de meer dan 140 jaar kennis en ervaring van Het Oogziekenhuis Rotterdam.

 
oog-focuskliniek-logo2014

TOPdesk

TOPdesk is een internationaal software- en consultancybedrijf met meer dan 600 medewerkers. Ze zijn een sterk groeiende organisatie en bieden veel bijbanen, stages en startersbanen op verschillende gebieden, waaronder sales, consultancy, support en development. 

 
topdesk-rgb-logo

o2Factoring

O2Factoring is een fintech bedrijf dat sinds 2012 gespecialiseerd is in factoringdienstverlening voor zzp'ers en het MKB. Het is een groeiend bedrijf met veel doorgroeimogelijkheden en vraag naar extra mankracht. Werken bij o2Factoring betekent werken in een informele sfeer met korte lijnen en niet geheel onbelangrijk iedere dag de beste lunch van Rotterdam! Dagelijks werkt het team van o2Factoring hard om klanten te voorzien van directe uitbetaling, geen risico's en gemak. Met o2Factoring wordt ondernemen zorgeloos en werken uitdagend leuk.

logofactoring-margin

BEEQUIP

BEEQUIP is een jong en ondernemend fintech bedrijf gevestigd aan de voet van de Erasmusbrug in hartje Rotterdam. Sinds de start in 2015 zijn ze gegroeid naar een hechte club van 45 jonge medewerkers die zeer betrokken zijn bij de business: leaseoplossingen aanbieden voor zwaar materieel aan MKB bedrijven. De cultuur is open en direct, ze doen veel teamactiviteiten en hebben allemaal een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Ze zijn eigenlijk altijd wel op zoek naar studenten die een bijdrage willen leveren en tevens ervaring op willen doen in het bedrijfsleven. Denk jij dat dit bij jou past, dan horen ze graag van je!

beequip-logo-final

Kolibrie Next

Kolibrie Next is een horecauitzendbureau dat volledig digitaal werkt, middels een app. Kolibrie Next is onze partner op het gebied van de werkacties en biedt eerstejaars de kans om de werkactie terug te verdienen via het platform. Daarnaast biedt het ouderejaars de mogelijkheid om op flexibele wijze een extra zakcentje te werken. Dit kan bovendien met én zonder ervaring en samen met vrienden!

kolibrienext171208-kol-sticker-def

Erasmus Sport/ Erasmus Universiteit

Erasmus Sport is het overkoepelend sportorgaan van de Erasmus Universiteit en de belangrijkste partner van Skadi. De meeste Skadileden zijn studenten aan de Erasmus Universiteit.

Screen Shot 2016 01 27 at 18.57.28

Oud Skadi

Oud Skadi is de oud leden stichting van Skadi. Zij helpt het bestuur de continuïteit van de vereniging te waarborgen en draagt daarnaast ieder jaar bij aan bijzondere projecten.

lint-blauw-solide-groot-medium 2

Rotterdam Sportsupport

Rotterdam Sportsupport staat voor de kracht van sportverenigingen en hun bijdrage aan een beter Rotterdam. Ze gaan voor een stad waar iedereen sportief en maatschappelijk kan meedoen. Rotterdam Sportsupport kent de lokale situaties en ondersteunt, stimuleert en faciliteert de Rotterdamse breedtesport met experts en toonaangevende programma’s.

rotterdam-sportsupport

Rotterdam Topsport

Rotterdam Topsport richt zich op het verwerven en organiseren van topsportevenementen, het ondersteunen van topsportverenigingen, het laten realiseren van topsportaccommodaties en talentencentra en het creëren van de beste omstandigheden voor talenten om te kunnen presteren. Hun ondersteuning verhoogt de medaillekansen van sporters, terwijl tegelijkertijd het imago van de stad wordt versterkt.

 
rotterdam-topsport