Sponsorpakketten

Hoofdsponsor: De hoofdsponsor kent de meest intensieve samenwerking met Skadi. Het bedrijf heeft recht op complete exposure binnen en buiten Skadi. Zo staat het bedrijf met hun logo op alle sporttenues van onze leden.

Vlootsponsor: De Vlootsponsor ziet haar naam door alle wateren in Nederland glijden. Het bedrijf zal namelijk als sponsor op alle boten zichtbaar zijn en daarmee haar exposure vergroten in de gehele roeiwereld. De boten zijn het meest kostbare bezit van Skadi, de Vlootsponsor is dan ook een onmisbare partner.

Gouden Sponsor: Uw bedrijf als “Gouden Sponsor” van Skadi?  Dit sponsorpakket biedt uw bedrijf de mogelijkheid om een nauwe samenwerking aan te gaan met Skadi, bijvoorbeeld door middel van een verbintenis aan een evenement en vernoemingen op verschillende platformen. Zo zal uw bedrijf naamsbekendheid krijgen binnen en buiten Skadi. Daarnaast bevat het Gouden Sponsorpakket een dagdeel in ons jaarlijkse recruitment evenement, de Rowers Recruitment Week. Tijdens dit evenement krijgt uw bedrijf een unieke kans om direct in contact te komen met onze leden.

Zilveren Sponsor:  Het Zilveren Sponsorpakket biedt uw bedrijf de mogelijkheid om naamsbekendheid te generen binnen en buiten Skadi. Het logo van uw organisatie zal op ons welkomstbord en andere media platformen gedeeld worden. Hiermee bereikt u niet alleen onze leden, maar ook heel studerend Nederland.

Bronzen Sponsor:  Het Bronzen Sponsorpakket is een ideaal begin voor een samenwerking tussen uw bedrijf en Skadi. Het pakket is erg toegankelijk en biedt uw bedrijf de mogelijkheid om naamsbekendheid te creëren binnen Skadi.

Bent u benieuwd naar de specificaties van onze sponsorpakketten? Bekijk dan hier onze brochure of neem gerust contact op met onze Commissaris Externe Betrekkingen voor meer informatie. 

Contact

Commissaris Externe Betrekkingen

Mej. E.M. (Noor) Sneep
Commissaris Externe Betrekkingen 146e bestuur

Algemene Rotterdamse Studenten Roeivereniging “Skadi”
Noorderkanaalweg 20-22
3037 AV Rotterdam

T: 010-4656333 
M: 06-27256013
F: 010-2651170
E: nretxe.[antispam].@skadi.nl