Uitschrijfformulier A.R.S.R. "Skadi" - 2019

 

Heeft u een account? Log dan in!


Let op: voor dit formulier is inloggen verplicht.

 oud-skadi-header

LID WORDEN BIJ VERENIGING OUD-SKADI

Vereniging Oud-Skadi slaat een brug tussen de huidige leden en de oud-leden van Skadi. De vereniging heeft ten doel de band tussen de Algemene Rotterdamse Studenten Roeivereniging “Skadi” en haar oud-leden te onderhouden en de vereniging in alle opzichten te steunen. Daarom nodigen we iedere Skadiaan uit na zijn of haar uitschrijving lid te worden bij Vereniging Oud-Skadi. De jaarcontributie van Vereniging Oud-Skadi bedraagt € 30,00. Met jouw lidmaatschap kun jij inhoud geven aan het credo 'Skadi voor even, Skadiaan voor het leven'. Met de contributie en donaties van oud-leden wordt Skadi namelijk financieel ondersteunt om de toekomstige Skadianen net zo'm mooie tijd te geven en jouw presentaties te evenaren. 

Wat te verwachten van Vereniging Oud-Skadi? 

  • Vier keer per jaar een nieuwsbrief waarin je op de hoogte gehouden wordt van de ontwikkelingen en prestaties van Skadi; 
  • Uitnodigingen voor oud-leden activiteiten, zoals onder andere botendopen en borrels (gratis toegang tot VIP-tent Varsity, NSRF, Harbour Sprints tijdens de Wereldhavendagen);
  • Een netwerk krachtige individuen met Skadi-mentaliteit.

Meer informatie? Stuur dan een mail naar secretaris@oudskadi.nl, bel met Sanne Jaarsma op 010 – 465 63 33 of bekijk de website van Vereniging Oud-Skadi. 

oud-skadi-profielfoto


Door te selecteren dat ik lid wil worden van Vereniging Oud-Skadi bevestig ik mijn lidmaatschap bij Vereniging Oud-Skadi en machtig ik Vereniging Oud-Skadi de jaarlijkse contributie van €30 van mijn rekening af te schrijven. Tevens verklaar ik hierbij kennis te hebben genomen van het privacybeleid van Vereniging-Oud Skadi. 

Door op verzenden te klikken bevestig ik mijn uitschrijving bij de Algemene Rotterdamse Studenten Roeivereniging "Skadi". 

Beveiligings code Beveiligings code