Nieuws A.R.S.R. Skadi

Skadi blikt op de Varsity

Datum: 13 april 2023
Auteur: Anne Carsouw
Skadi heeft niet alleen gedomineerd op de Race der Dames Vieren maar ook in de andere velden. Beide lichte eerstejaarsploegen hebben met overmacht hun veld geblikt en zijn daarmee beginnelingen af geworden!

SKADI WINT DE VARSITY!

Datum: 13 april 2023
Auteur: Anne Carsouw
De Race der Dames Vieren werd op deze 139e editie door de A.R.S.R. Skadi gewonnen. Linn van Aanholt, Nienke von Hebel, Marieke Keijser en Lieke van Nieuwenhuizen bereikten voor Skadi als eerste de eindstreep, waar vele skadianen het koude water trosteerden om hen te feliciteren. Deze grandioze race brengt de stand der overwinningen op 10 voor Skadi, met een tijd van 07:19,78.

Trainingskamp Avis

Datum: 14 februari 2023
Auteur: Anne Carsouw
Afgelopen week zijn de middengroepen afgereisd naar Portugal voor een trainingskamp op de wateren van Avis. Er zijn een hoop trainingsuren gemaakt waardoor de ploegen goede stappen hebben kunnen zetten in aanloop naar het seizoen. Na de vele trainingen gedurende de week is er donderdagmiddag bepaald wie de meeste vooruitgang heeft geboekt door middel van een spar over twee keer 3 kilometer. Mej. Jonker wist beide keren relatief de snelste tijd te varen, maar de andere prestaties waren zeker n...

A.R.S.R. Skadi

Ga naar www.skadi.nl voor meer nieuwsberichten.