Nieuws A.R.S.R. Skadi

In Memoriam

Datum: 07 december 2023
In Memoriam Ons is het spijtige nieuws toegekomen dat Charles de Wilde is overleden op 20 november jongstleden. Oud-lid van de A.R.S.R. Skadi, bestuurslid in het jaar 1952 en Lid van Verdienste. Hij is overleden op 95-jarige leeftijd. Namens de A.R.S.R. “Skadi” wensen wij alle nabestaanden veel sterkte toe. Het Bestuur der A.R.S.R. Skadi.

Zilver op World Rowing Championships U23

Datum: 28 juli 2023
?Zilver op World Rowing Championships U23 ?Afgelopen week hebben de World Rowing U23 Championships plaatsgevonden in Plovdiv, Bulgarije. Vanuit Skadi hebben Linn van Aanholt en Hannah Jonker Nederland vertegenwoordigd. Mej. Van Aanholt is tweede geworden in het W2- veld en heeft daarmee een zilveren medaille behaald. Mej. Jonker is vierde geworden in de A-finale van het LW4x veld. Wij zijn erg trots op beide dames!

Eerste heipaal de grond in

Datum: 29 juni 2023
De eerste paal zit in de grond! Inmiddels is het alweer meer dan een maand geleden dat de eerste heipaal voor de nieuwe loods de grond in is geslagen. Vanaf dat moment gingen in een rap tempo ook de andere 43 heipalen de grond in. Sindsdien wordt er hard gewerkt op de bouwplaats, zo is de fundering nu gelegd en wordt er komende week gestart met de staalconstructie, een mooi proces om te zien! Naast de bouw van de loods wordt er ook hard gewerkt aan de realisatie van de renovatie en verduurz...

A.R.S.R. Skadi

Ga naar www.skadi.nl voor meer nieuwsberichten.