Competitietrainingsweekend

Aanmeldformulier Competitie Trainings Weekend

Met het invullen en versturen van dit formulier geeft u aan mee te willen gaan naar het competitietrainingsweekend, wat plaatsvindt van 21 tot en met 23 januari in Tilburg bij roeivereniging Vidar. De kosten zullen circa 120 tot 135 euro per persoon bedragen. De kosten zijn afhankelijk van het aantal roeiers en coaches wat mee gaat, en zijn daarom nog niet exact vast te stellen. De uiteindelijke prijs voor roeiers en coaches varieert, omdat coaches niet meebetalen aan het botentransport. Na afloop van het trainingskamp worden de uiteindelijke kosten berekend en middels incasso bij u geïnd.

Wanneer het trainingskamp doorgang zal vinden heeft u geen herroepingsrecht. Aan de schatting van kosten per persoon kunt u geen rechten ontlenen.

U gaat met uw ploeg op trainingsweekend, u moet dus minimaal 5 roeiers en een coach hebben. zorg dat u zich allen individueel aanmeldt. Meer roeiers/coaches mag natuurlijk altijd.

Inbegrepen in de kosten is tweemaal ontbijt en lunch en eenmaal avondeten, het gebruik van de faciliteiten van Vidar, het verblijf bij Beekse Bergen en de kosten voor het botentransport. Transportkosten worden alleen verrekend over de roeiers, de kosten voor de coaches zullen daardoor iets lager uitvallen.

Beveiligingscode Beveiligingscode