lid worden

KOM ROEIEN BIJ SKADI!

Klik hier voor onze Instagram, en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Heb je vragen? Stuur dan een mail naar nlc@skadi.nl!

Skadi contouren

Roeien is een échte studentensport. De meeste studenten die bij Skadi lid worden hebben nog geen ervaring met de sport, waardoor bijna iedereen op hetzelfde niveau start. Het is een sport waarbij je snel door kunt stromen naar de top, mocht je hier ambities voor hebben. Ook als je geen hoge sportambities hebt, heeft Skadi veel te bieden, zoals recreatief roeien, talloze commissies en eindeloze borrels. Kortom, er is voor iedereen wat wils op Skadi, dus ook voor jou!

Ben jij, net als wij, enorm enthousiast over, of nieuwsgierig naar, roeien? Ben jij degene die het onderste uit de kan wil halen tijdens haar/zijn studententijd? Degene die wil blijven sporten, maar ook de gezelligheid van een studentenvereniging zoekt? Dan is Skadi dé plek voor jou!

Skadi telt twee inschrijfmomenten gedurende het jaar:

- In april tijdens de HIP-dag om de HIP te lopen
- Tussen 18 en 22 augustus tijdens de Eurekaweek om lid te worden

Het thema van de Eurekaweek bij Skadi dit jaar is “Contouren”. Dit omdat je bij Skadi jouw studententijd vorm kunt geven. Voor iedereen heeft dit een andere invulling. Of je nou keihard wilt gaan in de boot of op de ergo, of gewoon wilt kennismaken met een nieuwe sport. Wat je ook gaat doen, je zult het samen gaan doen met een groep andere eerstejaars op Skadi. In deze groep zul je je beste vrienden gaan ontmoeten, waarmee je samen traint, samen wedstrijden start, samen feest, en samen borrelt.