Eurekaweek

Ben jij een sportieve student die graag sport met gezelligheid combineert? Kom dan langs op Skadi tijdens de Eurekaweek! Van  17 t/m 20 augustus 2020 vindt de Eurekaweek plaats. In deze week zal er van alles te beleven zal zijn op de Skadi zelf en in de stad. Je zult ons op meerdere plekken in de stad vinden tijdens het programma van de Eurekaweek en je kan bij Skadi zelf langs komen.

Op verschillende locaties kan je mee doen aan de ergometerchallenge om erachter te komen of er een verborgen roeitalent in jou schuilt en een praatje houden met onze huidige leden om erachter te komen of Skadi iets voor jou is. Geheel vrijblijvend is het mogelijk om op Skadi je eerste roeihalen in een boot te maken, van een biertje te genieten op het terras of om een bordje mee te eten! Op de laatste dag van de Eurekaweek organiseren wij een groot open feest, hier is iedereen ook van harte welkom.

Mocht je geïnteresseerd zijn om lid te worden bij Skadi, dan is het mogelijk je op de externe locaties of op Skadi zelf in te schrijven voor de afroeiperiode. Je maakt gedurende deze periode kennis met de roeiwereld en het verenigingsleven van Skadi. Vul dit interesseformulier in op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen omtrent de Eurekaweek van Skadi! Ben je niet in de gelegenheid om langs te komen tijdens de Eurekaweek? Stuur dan een mail naar: cln.[antispam].@skadi.nl.

Langskomen op het Skadi terras: Noorderkanaalweg 20 – 22, 3037 AV Rotterdam