Commissies


Vereniging

Skadi biedt een combinatie tussen sport en gezelligheid. Voor beide aspecten wordt het bestuur ondersteunt door verschillende commissies, die activiteiten organiseren en coördineren voor de eerstejaars leden, die het Skadi blad maken, de website onderhouden, de bar draaiende houden. Zonder de inzet van de commissieleden zouden de activiteiten niet mogelijk zijn. Hier onder kun je lezen welke commissies er op Skadi zijn en waar je dus jouw organisatorische talenten kunt ontplooien.

 

arc-001
nlc18-005

DE activiteiten COMMISSIE

Organiseert allerlei leuke activiteiten op Skadi, van zeilen tot een kroegentocht. 

De Almanak Commissie 

Draagt er zorg voor dat Skadi's leven bewaard blijft tot in de eeuwigheid!
E-mail: kanamla.[antispam].@skadi.nl

De Afroei Commissie 

De afroeicommissie; draagt zorg voor de organisatie van de Afroeiperiode (de eerste zes spetterende weken op Skadi) voor de nieuwe eerstejaars, welke met het befaamde afroeifeest wordt afgesloten.
E-mail: cra.[antispam].@skadi.nl 

De Werkgroep Beleid & Leden

Werkgroep die zich bezig houdt met ledenbehoud op Skadi en het bestuur advies geeft op hun beleid met betrekking tot leden behoud en activering.
E-mail: nedelnedieleb.[antispam].@skadi.nl  

De Bar Commissie  

Het hele jaar door gezellig een biertje drinken, maar dan van de andere kant van de bar.

De Competitie Commissie 

De Competitie Commissie is het ondersteunend orgaan van de Commissaris van het Feest- en Competitieroeien. De Competitie Commissie zal zich het hele jaar bezig houden met het begeleiden van de eerstejaars competitieroeiers, het faciliteren van het ouderejaarsroeien en het begeleiden van de competitieploegen tijdens de verschillende wedstrijden.
E-mail: cc.[antispam].@skadi.nl 

De Culinaire Commissie  

Verzint maaltijden, heeft de leiding over de keuken en zorgt voor kwalitatief goed eten tegen een goede prijs.
E-mail: ociluc.[antispam].@skadi.nl 

De DJ's in Skadi Commissie

Voor al uw goede en minder goede hitjes op de sociëteit. De DiSCo is ook in te huren voor dispuutsfeestjes. 
E-mail: ocsid.[antispam].@skadi.nl 

De Erasmus Sprints Commissie

Deze sprintwedstrijd wordt tezamen met K.R.& Z.V. De Maas georganiseerd en zal plaatsvinden op de Willem-Alexander Baan. Deze herrezen sprintwedstrijd maakt onderdeel uit van het Van Lier Sprintklassement. Over een afstand van 500 meter wordt bepaald wie over de grootste lading explosief vermogen beschikt.

E-mail: stnirpssumsare.[antispam].@skadi.nl 

De Externe Commissie 

Is het contact van Skadi naar buiten met als doel wederzijdse verplichtingen met externe partijen aan te gaan.
E-mail: nretxe.eissimmoc.[antispam].@skadi.nl

De Foto Commissie

Paar gaten in je geheugen? Op een milliseconde afstand tóch geblikt? Gelukkig hebben we de foto’s nog! ‘A picture or it didn’t happen’.
E-mail: ocotof.[antispam].@skadi.nl 

De Gala Commissie 

De galacommissie; ieder jaar mag deze commissie het grootste feest van de vereniging organiseren. Van thema tot locatie, van band tot fotograaf.
E-mail: ocalag.[antispam].@skadi.nl 

De Halfjaarlijkse Instroom Periode Commissie 

De HIP is de Halfjaarlijkse Instroom Periode, hierbij kun je -beginnende rond april/ mei- 8 weken lang roeien op Skadi. Tijdens de HIP is er elke donderdag gratis eten in de sociëteit en zullen er regelmatig heerschende feestjes worden gegeven.  
E-mail: ocpih.[antispam].@skadi.nl 

De Harbour Sprints Commissie 

In samenwerking met de gemeente Rotterdam en Port of Rotterdam organiseert Skadi de Rotterdam Harbour Sprints. Dit is een 500 meter boord aan boord knock-out race die gevaren wordt in een van de oudste havens van Rotterdam, de Rijnhaven. Ook zal Coastal Rowing onderdeel zijn van de wedstrijd. Deze wedstrijd vindt plaats tijdens de WereldHavenDagen. De commissie zal er voor zorgen dat er zowel op het water als aan de kant van alles te beleven valt.
E-mail: stnirpsruobrah.[antispam].@skadi.nl 

DE HUISVESTINGSCOMMISSIE

Het ledenaantal van Skadi groeit al jaren en daarom is er een nieuwe huisvesting nodig. Over dit project denkt de Huisvestingscommissie na en zorgt samen met het Bestuur ervoor dat in de toekomst alle leden ook een goed thuis hebben.
E-mail: gnitsevsiuh.[antispam].@skadi.nl 

DE JUNIOREN WERKGROEP

Houdt zich bezig met het aantrekken van juniorenroeiers op Skadi. 
E-mail: neroinuj.[antispam].@skadi.nl 

DE KISS COMMISSIE

Deze commissie organiseert het Kennismaking en Integratie voor SkadiSjaarsen-weekend, beter bekend als KISS-weekend. Tijdens dit weekend leren potentiële Skadianen de mooiste studentensportvereniging van Rotterdam kennen.
E-mail: eissimmocssik.[antispam].@skadi.nl 

De Lustrum Commissie 

Deze commissie wordt eens is de vijf jaar opgericht ter voorbereiding van festiviteiten etc. tijdens het lustrumjaar.
E-mail: murtsul.[antispam].@skadi.nl 

De Materieel Commissie

De commissaris van het materieel en de materieelcommissie werken nauw met de bootsman samen voor een optimale botenvloot. Deze commissie ontfermt zich over reparaties en innovaties met betrekking tot de vloot en het gebouw.
E-mail: leeiretam.[antispam].@skadi.nl 

De Nieuwe Leden Commissie 

De nieuwe leden commissie; deze commissie is jaarlijks verantwoordelijk voor het recruteren van nieuwe leden. Het hoogtepunt van deze commissie wordt beleefd tijdens de Eurekaweek (de jaarlijkse introductieperiode voor nieuwe -EUR- studenten) in Rotterdam. Dit houdt onder andere het organiseren van Skadi's Eurekaweek in.
E-mail: cln.[antispam].@skadi.nl 

De Ontwerp Commissie

Ontwerpt posters, flyers en brochures voor alle commissies op Skadi. 
E-mail: neprewtno.[antispam].@skadi.nl 

De Promotie Commissie

Verzorgt de roeiclinics en rondleidingen op de HIP-dag en tijdens de Eurekaweek. Altijd te herkennen aan een mooi promo-shirt! 
E-mail: ocomorp.[antispam].@skadi.nl 

De Rottebokaal Commissie 

De Rottebokaal Commissie organiseert een van de grootste wedstrijden van Nederland; de Bavaria Rottebokaal. Op de Willem-Alexander Baan zetten zij zich in om deze wedstrijd goed te laten verlopen en een gezellige sfeer te creëren. Zij zijn maanden van te voren al druk bezig met alle voorbereidingen en dat maakt deze commissie een van de grootste commissies op Skadi.
E-mail: laakobettor.[antispam].@skadi.nl 

De Rotterdam Commissie

Draagt zorg voor de maatschappelijk projecten in Rotterdam waaraan Skadi haar Sportplus predicaat te danken heeft.
E-mail: madrettor.[antispam].@skadi.nl 

De Skadi Band

Op elk groot Skadi evenement onmisbaar: de Skadi band! Met 2 zangeressen, een drummer, toetsenist, bassist en saxofonist spelen ze de leukste deuntjes. 
E-mail: dnabidaks.[antispam].@skadi.nl 

De Skadi Te Water Redactie

Deze commissie draagt zorg voor het verenigingsblad, dat drie keer per jaar verschijnt.
E-mail: retawetidaks.[antispam].@skadi.nl 

De Skadi Wint de Varsity Commissie

De commissie die op Skadi alles voor de Varsity regelt. Van het verkopen van de toegangskaarten tot het regelen van de kroegjool. De manier om in touch te komen met de tradities die bij het roeien horen.
E-mail: ytisrav.[antispam].@skadi.nl 

De Snow Commissie 

Deze commissie organiseert de jaarlijkse –en altijd memorabele-  Skadi Skireis, die rondom het voorjaar wordt gepland.
E-mail: ocwons.[antispam].@skadi.nl 

Het Societeits Bestuur 

Het Sociëteitsbestuur verzorgt het sociëteitsleven op Skadi: zorgt ervoor dat de dagelijkse orde wordt gehandhaafd in de soos, het aansturen van de BarCo, en samen met de commissaris van het consumabel dragen zij zorg voor het welzijn van de borrelende student.   
E-mail: bs.[antispam].@skadi.nl 

De Toer Commissie 

De Toer commissie faciliteert verschillende toertochten voor Skadianen. Eén van de opties is onder andere de Voga Longa in het pittoreske Venetië.
E-mail: ocreot.[antispam].@skadi.nl 

De Web Commissie

Bouwt en onderhoudt de internetpagina van Skadi. Een belangrijk communicatiekanaal voor leden, oud leden, en (nog) niet-leden.
E-mail: ocbew.[antispam].@skadi.nl