HBO

Skadi & Studeren aan de hogeschool

amstelbeker
46778516825-f0fdf03bfb-b
22550331-1577568132303286-1829326282869687255-o

Skadi momentum

STUDEREN & SKADI

Studeer jij momenteel of begin jij aankomend jaar met een studie aan de Hogeschool in Rotterdam en wil je graag bij een studentenvereniging? Dan is de week van de Eurekaweek in augustus het ideale moment om de studentenverenigingen van Rotterdam te leren kennen! Helaas mogen HBO-studenten niet meedoen met het officiële programma van de Eurekaweek, maar wees niet getreurd! Tijdens de Eurekaweek organiseert Skadi verschillende activiteiten en hier ben jij, net als iedere andere student, voor uitgenodigd. Een week lang feesten, nieuwe mensen leren kennen en je eerste roeihalen maken in de boot, een beter begin met je nieuwe studiejaar kan toch niet?!

Kan je niet wachten tot de Eurekaweek en wil je nu al meer te weten komen over Skadi en haar Skadianen? Volg ons dan op instagram @komroeienbijskadi! Hier zul je alles kunnen vinden over onze evenementen, zoals de HIP, en kun je van alles zien, lezen en luisteren over onze studentenroeivereniging! Je kunt bijvoorbeeld nu al luisteren naar een kort fragment over 3 Skadianen die aan de Hogeschool Rotterdam studeren! De volledige interviews zijn te vinden op @komroeienbijskadi!

Gaat je hart al sneller kloppen voor Skadi? Vul dan snel het interesseformulier in op onze pagina en blijf op de hoogte over Skadi! Mocht je vragen, opmerkingen, of andere zaken bedenken, loop er niet te lang mee rond maar mail ons vooral naar cln.[antispam].@skadi.nl .

Tot snel!