Junioren

JEUGDROEIERS op skadi

Skadi momentum

JUNIOREN

Ben jij een jeugdroeier? Heb jij tijdens je middelbare-schooltijd al (hard) geroeid en ga je (over een aantal jaar) studeren? Blijf je wedstrijdroeien, of neem je een stapje terug en ga je iets minder trainen? Of is het juist tijd voor de volgende stap en wil jij alles uit het studentenroeien halen? Bij Skadi kan het allemaal!

Voormalig jeugdtoppers als Mitchel Steenman, Thijs van Luijk en Marieke Keijser gingen je voor en tilden bij Skadi hun roeicarrière naar een hoger niveau. Afhankelijk van je niveau zullen de wedstrijdcommissaris en coaches met je meekijken waar jij het beste bij past. Misschien is het leuk om met je jaargenoten in een afroeibootje te beginnen, of wie weet kun je zelfs bij een middengroep instromen.

STUDEREN in rotterdam

Rotterdam kent de Erasmus Universiteit Rotterdam en meerdere hogescholen. De EUR heeft zeven verschillende faculteiten, waaronder twee bijzondere instituten en een University College. De Hogescholen bieden op verschillende locaties een breed aanbod van opleidingen aan.

Binnen Skadi zijn bedrijfskunde, geneeskunde, en econometrie de meest populaire studies waarvan 56% van de leden dit studeren. Maar ook studies zoals bestuurskunde, rechten, liberal arts and sciences en verschillende opleidingen aan de Hogeschool zijn erg populair.

STUDENTENROEIEN

Nederland kent 26 studentenroeiverenigingen in 20 verschillende steden. Waar de meeste grote studenten-steden twee studentenroeiverenigingen hebben, heeft Rotterdam er één: Skadi. Het studentenroeien kan worden onderverdeeld in wedstrijdroeien en competitieroeien. Het wedstrijdroeien bouwt zich op van eerstejaarsroeien naar de middengroepen naar ouderejaars. Het competitieroeien bestaat uit de club8+ velden en C4+ velden tot aan ouderejaars competitieroeien in alle nummers.

website-1
website-2
website-3

MOGELIJKHEDEN op skadi

Als juniorenroeier kan je op het moment van aanmelden bij Skadi in verschillende ploegen terecht komen. Afhankelijk van je niveau en ambities is het mogelijk om met de Middengroepen mee te trainen of deel te nemen aan het selectietraject van het Eerstejaars Wedstrijdroeien. Maar ook deelname aan een competitieploeg zoals Club8 of TopC4 is mogelijk. Skadi zal samen met jou kijken welk traject het beste bij je past!

MEER INFORMATIE?

Rotterdam kent de Erasmus Universiteit Rotterdam, de EUR, en meerdere hogescholen. De EUR heeft zeven verschillende faculteiten, waaronder twee bijzondere instituten en een University College. De Hogescholen bieden op verschillende locaties een breed aanbod van opleidingen aan.

Je kan Skadi volgen op Instagram voor algemene informatie (@skadirotterdam) of specifieke informatie over het lid worden bij Skadi (@komroeienbijSkadi). Heb je verder nog vragen over wat Skadi voor jou kan betekenen? Neem dan contact op met de Commissaris van het Roeien (djirtsdew.[antispam].@skadi.nl) of meld je aan voor de juniorendag die in april of mei zal plaatsvinden!

@skadirotterdam @komroeienbijSkadi djirtsdew.[antispam].@skadi.nl

website-4
optie-2-skadi-nl-eerstejaar-ipv-skiff-jpg