Halfjaarlijkse Introductie Periode

Als de zon achter de wolken vandaan komt, de winterjassen diep de kast in verdwijnen en het water weer strak blauw kleur, dan weet je dat de lente is begonnen. Bij Skadi betekent dit dat het ook weer tijd is voor de Halfjaarlijkse Introductie Periode (HIP). De HIP is er voor studenten die graag willen uitproberen hoe we bij Skadi sporten combineren met het verenigingsleven.

Tijdens de HIP zal je gedurende acht weken met je HIP-ploegje twee keer per week het water op gaan onder begeleiding van ervaren coaches. De coaches leren je alle basistechnieken van het roeien en stomen je klaar voor de jaarlijkse nationale competitie slotwedstrijd, de Orca Slot. Als Hipper kan je daarnaast iedere week een feestje en borrel meepakken op de sociëteit. Ook worden er talloze leuke activiteiten georganiseerd. Zo zijn er het HIP-diner, de biercantus en de roeiwedstrijd tegen andere studenten die net begonnen zijn van Njord, Laga en Skadi (NjoLaSka).

Inschrijven voor de HIP periode van dit jaar (1 mei t/m 24 juni) kan op de HIP-dag. De HIP-dag vind dit jaar plaats op donderdag 18 april 2019. Op deze dag is er van alles te beleven op Skadi. Zo kan je bijvoorbeeld je eerste roeihalen maken in de boot, mee doen aan de ergometer challenge, chillen op het terras, mee-eten met de barbecue en 's avonds je beste dansmoves laten zien op het open feest!

Wil je de sfeer ervaren van Skadi? Kom dan naar de HIP-dag op 18 april vanaf 16:00 uur! Er staan talloze leden voor je klaar die je graag een rondleiding willen geven en volledig bij kunnen praten over wat er allemaal te doen valt op onze vereniging. En wie weet zien we jou wel terug als Hipper tijdens de Halfjaarlijkse Introductie Periode 2019!

Voor meer informatie over lid worden bij Skadi kun je contact opnemen met de Nieuwe Leden Commissie via cln.[antispam].@skadi.nl.
 
 
 
Hip 2