Halfjaarlijkse Introductie Periode

LEER SKADI KENNEN

skadi-nl-hip
48258326651-051ecf78be-k
32592423757-4dccc03510-o

Inschrijvingen voor de HIP 2021 zijn gesloten

Vul hier het HIP-interesseformulier in om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen!

Als de zon achter de wolken vandaan komt, de winterjassen diep in de kast verdwijnen en het water weer strak blauw kleurt, dan weet je dat de lente is begonnen. Bij Skadi betekent dit dat het ook weer tijd is voor de Halfjaarlijkse Introductie Periode (HIP). De HIP is er voor studenten die graag willen uitproberen hoe we bij Skadi sporten combineren met het verenigingsleven. Tijdens de HIP zal je gedurende acht weken met je HIP-ploegje twee keer per week het water op gaan onder begeleiding van ervaren coaches. De coaches leren je alle basistechnieken van het roeien en stomen je klaar voor de jaarlijkse nationale competitie slotwedstrijd, de Orca Slot. Als HIP'per kan je daarnaast iedere week een feestje en borrel meepakken op de sociëteit. Ook worden er talloze leuke activiteiten georganiseerd. Zo zijn er het HIP-diner, de biercantus en ook de roeiwedstrijd tegen andere studenten van Njord, Laga en Skadi (NjoLaSka) die net begonnen zijn.

Dit jaar zal de HIP aanvangen in 2 shifts (11 mei en 13 mei) en hij zal duren tot het spetterende slotfeest op 25 juni.

Ben je al enthousiast geworden, of nog niet helemaal overtuigd? Kom langs op onze HIP-dag op 25 april. Deze dag is ervoor bedoeld om je een mogelijkheid te geven om Skadi te leren kennen. In verband met corona zal de HIP-dag dit jaar onder andere een fietstocht langs verschillende Skadihuizen in Rotterdam bevatten. In een klein groepje kan je zo kennis maken met de verschillende facetten van onze vereniging en veel verschillende leden spreken. De tocht zal eindigen op Skadi zelf waar je uiteraard je eerste roeihalen kan maken en een rondleiding kan krijgen over het terrein. Hier kan je je vervolgens ook inschrijven voor de HIP. Als de maatregelen het tegen die tijd toelaten, zullen we tevens ons zonnige terras openstellen om de dag af te sluiten onder genot van een drankje!

Voor meer informatie over lid worden bij Skadi kun je contact opnemen met de Nieuwe Leden Commissie via cln.[antispam].@skadi.nl