Halfjaarlijkse Introductie Periode

LEER SKADI KENNEN

skadi-nl-hip
48258326651-051ecf78be-k
32592423757-4dccc03510-o

Skadi HIP 

Vul hier het HIP-interesseformulier in om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen!

Als de zon achter de wolken vandaan komt, de winterjassen diep in de kast verdwijnen en het water weer strak blauw kleurt, dan weet je dat de lente is begonnen. Bij Skadi betekent dit dat het ook weer tijd is voor de Halfjaarlijkse Introductie Periode (HIP). De HIP is er voor studenten die graag willen uitproberen hoe we bij Skadi sporten combineren met het verenigingsleven. Tijdens de HIP zal je gedurende acht weken met je HIP-ploegje twee keer per week het water op gaan onder begeleiding van ervaren coaches. De coaches leren je alle basistechnieken van het roeien en stomen je klaar voor de jaarlijkse nationale competitie slotwedstrijd, de Orca Slot. Als HIP'per kan je daarnaast iedere week een feestje en borrel meepakken op de sociëteit. Ook worden er talloze leuke activiteiten georganiseerd. Zo zijn er het HIP-diner, de biercantus en ook de roeiwedstrijd tegen andere studenten van Njord, Triton, Laga en Skadi (SkaNjoLaTri) die net begonnen zijn. De HIP zal ongeveer plaatsvinden vanaf eind april tot eind juni 2024.

Ben je al enthousiast geworden, of nog niet helemaal overtuigd? Kom langs op onze HIP-dag op donderdag 11 april. Vul het interesseformulier in om hiervan op de hoogte te blijven. Deze dag is ervoor bedoeld om je een mogelijkheid te geven om Skadi te leren kennen. Op deze dag kun je je eerste halen maken in de boot en kennis maken met veel verschillende leden van de vereniging onder het genot van een biertje. Hier kan je je vervolgens ook inschrijven voor de HIP.

Voor meer informatie over lid worden bij Skadi kun je contact opnemen met de Nieuwe Leden Commissie via cln.[antispam].@skadi.nl