Evenementen

 
Skadi organiseert elk jaar vier roeigerelateerde evenementen op verschillende locaties in Rotterdam. Samenwerking bestaat uit verschillende sponsormogelijkheden wat zorgt voor vergroting en verbetering van het evenement. De samenwerking zal leiden tot exposure binnen studerend Nederland en bevordert het contact met Rotterdamse studenten. De brochure kunt u hier vinden. 

Rottebokaal
De Rottebokaal is de grootste competitieroeiwedstrijd van Nederland en vindt plaats op 8 en 9 juni 2019. De wedstrijd vindt plaats op de Willem-Alexanderbaan in Zevenhuizen en trekt dagelijks meer dan 1500 bezoekers, 300 deelnemende boten en 1200 bezoekers op het Rottebokaalfeest. De Rottebokaal is een evenement voor en door competitieroeiers. De locatie biedt vele mogelijkheden voor exposure aan partners, sponsoren en studenten. Op de locatie zullen een VIP terras, promotietent, overwinningsbanner, vlaggen, posters en flyers aanwezig zijn. Buiten deze mogelijkheden om biedt het terrein voldoende ruimte voor ludieke vormen van promotie. Daarnaast wordt het bedrijfsroeien gesteund met een apart bedrijvenveld en wordt er jaarlijks een aftermovie gemaakt.

Erasmus Sprints
De Erasmus Sprints is een roeiwedstrijd die plaatsvindt op 14 juni 2019 en tezamen met K.R. & Z.V. De Maas georganiseerd wordt op de Willem-Alexander Baan. Over een afstand van 500 meter wordt middels een twee-aan-twee doorstart bepaald wie over de grootste lading explosief vermogen beschikt. Er zullen velden zijn voor junioren-, studenten-, seniorenroeiers en bedrijfsachten. De verscheidenheid aan deelnemers is een uniek onderdeel van deze wedstrijd.

Rotterdam Harbour Sprints
In samenwerking met de Wereldhavendagen en de gemeente Rotterdam organiseert A.R.S.R. Skadi op 8 september 2019 de Rotterdam Harbour Sprints. De wedstrijd bestaat uit twee onderdelen: de Harbour Sprints, een 500 meter boord aan boord knock-out race in de Rijnhaven en een Coastal Rowing Race van 4 kilometer op de Maas. Het evenement vindt plaats tijdens de Wereldhavendagen, waar elk jaar meer dan 500.000 bezoekers naar toe komen. De bijzondere locatie met uitzicht op de moderne skyline van Rotterdam maakt het evenement uniek.

Eurekaweek
De Eurekaweek is een kenningsmakingsweek die georganiseerd wordt door de Erasmus Universiteit Rotterdam. Gedurende deze week leren 4.000 aankomend eerstejaars studenten het studentenleven in Rotterdam kennen. Zo maken ze kennis met de universiteit, studieverenigingen, studenten(sport)verenigingen en de stad Rotterdam zelf. Dit evenement is een zeer geschikt moment om meer naamsbekendheid te creëren onder Rotterdamse studenten en mogelijk ook in contact te komen met een geschikte doelgroep. Dagelijks zal er 400 man aanwezig zijn op het terrein en wordt er gepromoot op verschillende externe locaties in Rotterdam. Er zullen promotie T-shirts gedragen worden en meer dan 2500 flyers worden uitgedeeld.