Eurekaweek

 KOM LANGS

Volg onze instagram om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen omtrent de Eurekaweek!

SKADI ontdek je kracht

WANNEER

Dit jaar zal de Eurekaweek plaatsvinden van 19 t/m 22 augustus (maandag t/m donderdag). Elke dag zullen er activiteiten plaatsvinden, zoals brunches, feesten, en je kunt natuurlijk altijd op het terras een drankje doen. Kijk bij het programma voor de tijden van deze activiteiten. Slaap jij in een Skadi-huis tijdens de Eurekaweek, dan zal er op 18 augustus ook al een barbeque en biercantus plaatsvinden op Skadi. Deze week is ervoor gemaakt om Skadi te leren kennen en misschien wel je eerste
roeihalen te maken! Dus kom vooral langs.

VOOR WIE

Hoewel de open dagen van Skadi samenvallen met de Eurekaweek, is iedereen welkom op Skadi, ook wanneer je niet op de universiteit gaat studeren. Ga jij dus aan de Hogeschool Rotterdam studeren of doe jij een MBO-opleiding? Of ben je al student en ben je toch benieuwd naar roeien bij Skadi? Dan ben je meer dan welkom tijdens de activiteiten en festiviteiten op onze vereniging.

WAT IS ER TE DOEN?

Roeien: Je kunt je vrienden ook uitdagen voor de ergochallenge! Trap zo hard als je kan op de roeimachine en maak elke dag kans op een leuke prijs. De winnaars zullen via Instagram bekend gemaakt worden, dus volg ons gelijk: @eurekaweek.skadi Maar je kunt natuurlijk ook je eerste roeihalen maken in de boot! De hele dag door kun je in de C4 stappen, samen met anderen die eens willen proberen te roeien. Je zult hierbij uiteraard begeleid worden door Skadianen, zodat je een goede uitleg krijgt over hoe het precies moet.

Brunch: Op verschillende dagen zal er een brunch georganiseerd worden. Iedereen is welkom om hiervan mee te genieten. Check het programma voor de exacte dagen en tijden.

Terras: 's Middags zal het terras altijd open zijn. Dan kan je genieten van een drankje in de (ondergaande) zon. Je kunt samen met je Eurekaweek groepje langskomen, of zelf langskomen als je niet de Eurekaweek loopt. Er zullen ook altijd genoeg Skadianen aanwezig zijn waarmee je een praatje kunt maken, dus het is altijd gezellig. Zij zijn er ook om rondleidingen te geven, zodat je de vereniging beter kunt leren kennen!

Feesten en borrels: Op maandag en woensdag zullen er feesten zijn, en op donderdag is het slotfeest! Ook kan je op dinsdag mee borrelen tijdens onze traditionele avond. Je zult meemaken hoe het is om te feesten in de soos, en zo leer je Skadi dus nóg beter kennen

PROGRAMMA

Zondag: BBQ & Biercantus voor de slapers in Skadihuizen
Maandag:
Terras & Openluchtfestival
Dinsdag:
Terras & Traditionele Borrel
Woensdag:
Terras & Openluchtfestival
Donderdag:
Terras & Slotfeest

INSCHRIJVEN

Wil jij graag lid worden? Je kunt op diverse plekken inschrijven tijdens de Eurekaweek:

- Op Skadi

- Bij de infostandjes op de EW informatiemarkt

- Bij de infostandjes op de EW sportdag

Wanneer je je hebt ingeschreven, moet je nog ingeloot worden. Elke dag van de Eurekaweek zal er geloot worden en mocht je het niet geworden zijn, dan schuif je door naar de volgende dag. Hoe eerder in de week jij je inschrijft, hoe meer kans je dus hebt om binnen te komen!

Als je bent ingeloot, zal je de KISS gaan lopen en daarna de afroeiperiode starten. Dit zijn de eerste 6 weken van het jaar waarin je leert roeien en jouw lichting leert kennen. Deze periode is bedoeld om kennis te maken met roeien en het verenigingsleven op Skadi. Na afloop van de periode kun je jezelf volwaardig Skadiaan noemen. Kijk voor meer informatie hierover onder het kopje ‘eerste jaar’.

Voor meer informatie over lid worden bij Skadi kun je contact opnemen met de Nieuwe Leden Commissie via cln.[antispam].@skadi.nl.

1-2-eurekaweekfoto
1-1-eurekaweekfoto
1-3-eurekaweekfoto