Eurekaweek

 KOM LANGS

Skadi haal je maximaal

Vul hier het interesseformulier in om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen omtrent de HIP en de Eurekaweek!

WANNEER

De Eurekaweek 2022 vindt plaats van 15 t/m 18 augustus (maandag t/m donderdag). Op elk van deze dagen zal onze vereniging open zijn om kennis te maken met Skadi en de roeisport. De hele dag ben je welkom op ons terrein om onze vereniging te leren kennen. Het terras, waar iedereen welkom is om een drankje te komen doen, zal vanaf 16:00 zijn deuren openen. Slaap jij in een Skadi-huis tijdens deze dagen, dan zal er op 14 augustus ook al een BBQ en cantus plaatsvinden op Skadi.

VOOR WIE

Hoewel de open dagen van Skadi samenvallen met de Eurekaweek, is iedereen welkom op Skadi, ook wanneer je niet op de universiteit gaat studeren. Ga jij dus aan de Hogeschool Rotterdam studeren of doe jij een MBO-opleiding? Of ben je al student en ben je toch benieuwd naar roeien bij Skadi? Dan ben je meer dan welkom tijdens de activiteiten en festiviteiten op onze vereniging.

WAT IS ER TE DOEN?

Op ons terras kun je met je Eurekaweek-groepje rustig een drankje drinken in de ondergaande zon, nieuwe mensen ontmoeten en met Skadianen een praatje maken. Verder worden er op de vereniging rondleidingen gegeven, kun je in de roeiboot stappen en kun je je vrienden uitdagen op de ergometer. Mogen de coronaregels het toelaten, zal er elke avond een activiteit gepland staan. De week sluiten we af op donderdag met het legendarische open eindfeest!

INSCHRIJVEN

Inschrijven voor de afroeiperiode van Skadi kan ter plekke op onze vereniging van 14 t/m 18 augustus. Ook is inschrijven mogelijk bij de infostandjes van Skadi op de informatiemarkt en de sportdag van de Eurekaweek. Elke dag van de Eurekaweek zal er geloot worden en mocht je het niet geworden zijn, dan schuif je door naar de volgende dag. Hoe eerder in de week jij je inschrijft, hoe meer kans je dus hebt om binnen te komen! De afroeiperiode is bedoeld om kennis te maken met roeien en het verenigingsleven op Skadi. Na afloop van de periode kun je jezelf volwaardig Skadiaan noemen. Kijk voor meer informatie hierover onder het kopje ‘eerste jaar’..

Voor meer informatie over lid worden bij Skadi kun je contact opnemen met de Nieuwe Leden Commissie via cln.[antispam].@skadi.nl.

1-2-eurekaweekfoto
1-1-eurekaweekfoto
1-3-eurekaweekfoto