Eurekaweek

 

 KOM LANGS

WANNEER

De Eurekaweek 2021 vindt plaats van 16 t/m 19 augustus (maandag t/m donderdag). Op elk van deze dagen zal onze vereniging open zijn om kennis te maken met Skadi en de roeisport. De hele dag ben je welkom om ons terrein op te lopen en onze vereniging te leren kennen. Het terras, waar het pils rijkelijk zal vloeien, zal vanaf 16:00 open zijn voor iedereen die maar wil. Slaap jij in een Skadi-huis tijdens deze dagen, dan zal er op 15 augustus ook al een BBQ en biercantus plaatsvinden op Skadi. Als jij ook een slaapplek wil reserveren, vul dan ons interesseformulier in!

WAT IS ER TE DOEN?

Op ons terras kun je met je met je Eurekaweek-groepje rustig een pilsje drinken in de ondergaande zon, nieuwe mensen ontmoeten en met Skadianen een praatje aanknopen. Verder worden er op de vereniging rondleidingen gegeven, kun je in de roeiboot stappen en kun je je vrienden uitdagen op de ergometer.

Doordat we op Skadi veel ruimte tot onze beschikking hebben, zijn we hiernaast leuke plannen aan het uitwerken voor onder andere een plek om tegen elkaar te lasergamen en bijvoorbeeld een beerpongtoernooi. De exacte planning laat echter door de situatie rondom COVID-19 nog even op zich wachten. Houd hiervoor onze instagram ‘komroeienbijskadi’ in de gaten en vul het interesseformulier in!

Op donderdag 19 augustus, de laatste dag van de Eurekaweek, zal er zoals elk jaar weer een spetterend open feest plaatsvinden in de loods van onze vereniging. Kortom, het belooft een fantastische week te worden.

INSCHRIJVEN

Inschrijven voor de afroeiperiode van Skadi kan op onze vereniging van 15 t/m 19 augustus. Ook zal er online een formulier beschikbaar zijn en is inschrijven mogelijk bij de infostandjes van Skadi op de informatiemarkt en de sportdag van de Eurekaweek. Elke dag van de Eurekaweek zal er geloot worden en mocht je het niet geworden zijn, dan schuif je door naar de volgende dag. Hoe eerder in de week jij je inschrijft, hoe meer kans je dus hebt om binnen te komen! De afroeiperiode is bedoeld om kennis te maken met roeien en het verenigingsleven op Skadi. Na afloop van de periode kun je jezelf volwaardig Skadiaan noemen. Kijk voor meer informatie hierover onder het kopje ‘eerste jaar’.

Als je verder nog vragen hebt, stuur dan een mailtje naar cln.[antispam].@skadi.nl.

1-2-eurekaweekfoto
1-1-eurekaweekfoto
1-3-eurekaweekfoto