Eurekaweek

 KOM LANGS

WANNEER

De Eurekaweek 2021 vindt plaats van 16 t/m 19 augustus (maandag t/m donderdag). Op elk van deze dagen zal onze vereniging open zijn om kennis te maken met Skadi en de roeisport. De hele dag ben je welkom om ons terrein op te lopen en onze vereniging te leren kennen. Het terras, waar iedereen welkom is om een drankje te komen doen, zal vanaf 16:00 zijn deuren openen. Slaap jij in een Skadi-huis tijdens deze dagen, dan zal er op 15 augustus ook al een BBQ en cantus plaatsvinden op Skadi.

VOOR WIE

Hoewel onze open dagen samenvallen met de Eurekaweek die alleen bedoeld is voor studenten aan de universiteit, is iedereen welkom op Skadi. Ga jij dus aan de Hogeschool Rotterdam studeren of doe jij een MBO-opleiding? Of ben je al student en ben je toch benieuwd naar roeien bij Skadi? Dan ben je meer dan welkom tijdens de activiteiten en festiviteiten op onze vereniging.

WAT IS ER TE DOEN?

Op ons terras kun je met je Eurekaweek-groepje rustig een drankje drinken in de ondergaande zon, nieuwe mensen ontmoeten en met Skadianen een praatje maken. Verder worden er op de vereniging rondleidingen gegeven, kun je in de roeiboot stappen en kun je je vrienden uitdagen op de ergometer.
Doordat we op Skadi veel ruimte tot onze beschikking hebben, kunnen we bovendien veel buiten organiseren. Zo kan je dit jaar komen lasergamen, is er een extra groot terras en vinden er maandag- en woensdagavond openluchtfestivals plaats op ons terrein. Zo kan je er dus zeker van zijn dat, ondanks dat alle clubs helaas nog gesloten zijn, je toch onvergetelijke feestjes kan meemaken!
Waar Skadi normaal gesproken bekend staat om haar open feest op donderdag, hebben we dit jaar gekozen voor een interne borrel voor de nieuwe leden ter afsluiting van de Eurekaweek.
Ook zal dit jaar de EFR-ergochallenge plaatsvinden. Iedereen die langskomt mag 250 meter roeien op de roeimachine en aan het eind van elke dag wordt de top drie gepresenteerd op de instagram. Voor de winnaars staan er mooie prijzen te wachten.

PROGRAMMA

ew

COVID-19

Zoals ook jullie hebben meegemaakt, kunnen alle plannen en programma’s nog veranderen door nieuwe coronamaatregelen. We hebben er echter het volste vertrouwen in dat onze huidige plannen stevig in hun schoenen staan. Het is belangrijk om te weten dat we gedurende de hele week met Testen Voor Toegang werken. Aangezien Skadi een groot terrein heeft, kunnen we zo met Testen Voor Toegang 750 man kwijt op onze festivals en borrels zonder dat er gelet hoeft te worden op de anderhalve meter. Op vertoon van een geldige QR-code en een identiteitsbewijs krijg je van ons een bandje waarmee je welkom bent op alle activiteiten op Skadi. Alleen tijdens de rondleidingen binnen dient rekening gehouden te worden met de anderhalvemetermaatregel.
Tijdens de brunches aan het Noorderkanaal van het officiële Eurekaweek-programma moet er wel afstand worden gehouden en krijgt iedereen een eigen zitplek aangezien hier niet met Testen voor Toegang wordt gewerkt.

INSCHRIJVEN

Inschrijven voor de afroeiperiode van Skadi kan op onze vereniging van 15 t/m 19 augustus. Ook zal er online een formulier beschikbaar zijn en is inschrijven mogelijk bij de infostandjes van Skadi op de informatiemarkt en de sportdag van de Eurekaweek. Elke dag van de Eurekaweek zal er geloot worden en mocht je het niet geworden zijn, dan schuif je door naar de volgende dag. Hoe eerder in de week jij je inschrijft, hoe meer kans je dus hebt om binnen te komen! De afroeiperiode is bedoeld om kennis te maken met roeien en het verenigingsleven op Skadi. Na afloop van de periode kun je jezelf volwaardig Skadiaan noemen. Kijk voor meer informatie hierover onder het kopje ‘eerste jaar’.

Als je niet fysiek aanwezig kan zijn op Skadi tussen 15 en 19 augustus, is er ook de mogelijkheid om je online in te schrijven. Dit kan door vandaag nog langs te komen op Skadi.

Als je verder nog vragen hebt, stuur dan een mailtje naar cln.[antispam].@skadi.nl.

1-2-eurekaweekfoto
1-1-eurekaweekfoto
1-3-eurekaweekfoto