Voor Ouders

ALLES OVER HET LIDMAATSCHAP BIJ SKADI

Gefeliciteerd! Uw kind gaat studeren in Rotterdam! Hiermee breekt een nieuwe fase van uw kind aan, namelijk zijn of haar studententijd. Dit betekent dat uw kind in een grote (on)bekende stad terecht komt, zelfstandig gaat wonen en veel vrijheid krijgt. Dit gebeurt allemaal tegelijkertijd met een veeleisende studie, het opnieuw maken van vrienden en de noodzaak om te blijven te sporten.

Wij van de Nieuwe Leden Commissie van Skadi informeren u graag zodat u betrokken kan helpen in het maken van de juiste keuze. Ook beantwoorden wij graag uw vragen wat lid worden van een studentenroeivereniging inhoudt en welke voordelen dit met zich meebrengt.

Skadi is één van de grootste studentenroeiverenigingen in Nederland en de grootste sportvereniging van Rotterdam. De combinatie van sport en gezelligheid staat bij Skadi centraal. Deelname aan activiteiten is vrijblijvend en in de eerste weken van het jaar (de afroeiperiode) zal in het teken staan van nieuwe vrienden maken, sporten, en ontspanning.

Wat roeien een geschikte sport maakt om te beoefenen tijdens de studententijd, is dat vroeg beginnen geen vereiste is om alsnog de olympische top te behalen. Bij roeien draait alles om motivatie, inzet, samenwerking, en discipline. Deze vaardigheden zullen dus verder ontwikkeld worden en een positieve bijdrage leveren aan de studie. Je komt altijd terecht in een wedstrijd of zelf gevormde competitieploeg, wat gelijk veiligheid geeft in een vriendengroep onder begeleiding van oudere coaches in deze nieuwe studentenstad.

Skadi biedt nog veel meer mogelijkheden, zo zijn er talloze commissies wat helpt in de ontplooiing van organisatorische vaardigheden. Ook zijn er een aantal huizen en structuren binnen Skadi waardoor uw kind ook in contact kan komen met oudere studenten. Deze studenten hebben allemaal al meegemaakt wat de nieuwe kersverse studenten nog mee mag gaan maken en kunnen hierin helpen door advies te geven. Dit alles maakt Skadi tot een compleet pakket van mogelijkheden, die voor ieder wat wils heeft.

Mocht u nog vragen hebben over het lidmaatschap bij Skadi, dan kunt u altijd contact met ons opnemen door te mailen naar cln.[antispam].@skadi.nl!