In memoriam: Julie Hoofwijk

Geplaatst op 10-09-2018  -  Categorie: Algemeen

Ons is het spijtige nieuws toegekomen dat Julie Hoofwijk op 20-jarige leeftijd is komen te overlijden in de nacht van 8 op 9 september jongstleden. Julie was een zeer geliefd en actief lid van onze vereniging. Ze maakte deel uit van de Eerstejaarscommissie 2017-2018 en de Nieuwe Leden Commissie 2018. We zullen haar ongeremde enthousiasme en tomeloze inzet nooit vergeten. Met pijn in ons hart nemen we veel te vroeg afscheid van een hard werkend commissielid, betrokken coach maar vooral een goede vriendin. 

 

Namens de A.R.S.R. “Skadi” wensen wij alle nabestaanden en in het bijzonder Martijn veel sterkte toe.

 

Het Bestuur der A.R.S.R. "Skadi”

Vanwege het zeer verdrietige overlijden van Julie Hoofwijk is er een week van rouw van kracht op Skadi. Deze zal duren tot en met zondag 16 september. 

  • In de Sociëteit is een herdenkingsplek ingericht met een condoleanceregister. Deze is tijdens de openingstijden van Skadi beschikbaar. Er zal koffie en thee aanwezig zijn.
  • Gedurende deze week zal iedere ochtend om 10.00 uur bij het hijsen van de vlag een minuut stilte gehouden worden.
  • Alle feestelijke activiteiten zullen deze week worden afgelast.
  • Er zal deze week geen alcohol geschonken worden. Ook zal er geen muziek gedraaid worden.
  • De keuken is gesloten.
  • Er mag deze week getraind worden: echter dient te allen tijde een rouwband gedragen te worden. Deze zijn door een coach of één persoon uit de ploeg op te halen in de bestuurskamer. Bij krachttraining en ergometer trainingen zal zonder muziek getraind worden.
  • Zaterdag 15 september zal in verband met de begrafenis ceremonie een vaarverbod gelden tussen 12.00 en 14.00 uur.

Dinsdagavond 11 september zal er een stille tocht georganiseerd worden met aansluitend een herdenkingsceremonie ‘Op den Loodsch’, waarbij we samen op informele wijze herinneringen zullen ophalen en Julie op gepaste wijze zullen herdenken. De tocht zal om 19.26 vertrekken vanaf het Viaduct Rozenlaan. Wij zien graag iedereen in jasje dasje verschijnen.

Mocht u de behoefte voelen om over het verlies of andere relevante zaken te praten met een onafhankelijk persoon, kunt u vertrouwenscontactpersoon Rianne Sigmond bereiken via vcp@skadi.nl of door te bellen naar 06-42087162.

Mocht u verder vragen of opmerkingen hebben of behoefte voelen uw verhaal te delen kunt u tijdens openingstijden het bestuur bereiken via 010-4656333 of bij ons aankloppen.

Erop vertrouwende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd, tekenen wij,

Op de Grote Godin,

Het 146e Bestuur der A.R.S.R. “Skadi”