Extern Roeien

BEDRIJFSROEIEN, CLINICS & Schoolroeien

BEDRIJFSROEIEN op skadi

Het bedrijfsroeien is een tak van sport die de laatste jaren steeds populairder wordt. Roeien draait om onderlinge samenwerking en is daardoor ideaal om de teamband onder collega’s te versterken. Daarnaast is het naast louter recreatief roeien ook mogelijk om een competitief element aan uw bedrijfsroeiervaring toe te voegen door deel te nemen aan de bedrijfroeikampioenschappen of de 100 kilometer lange roeimarathon OC&C Ringvaart Regatta.

Enkele bedrijven die u voorgingen zijn onder andere Accenture, Aegon, Akzo Nobel, ArboUnie, Boekel de Nerée, British Telecom, Chess, Hofstad BV, Fakton, Houthoff Buruma, IBM, Kempen & Co, Logica, LUMC, PwC, Randstad, Reed Elsevier, RoyalHaskoning, Saxenburgh en Witteveen+Bos.

Gedurende een seizoen zal u wekelijks op Skadi trainen en eventueel wedstrijden starten. Wij regelen alles voor u; van ondersteunende mankracht tot boot. U zult op Skadi gecoacht en gestuurd worden door fanatieke Skadianen die er alles aan zullen doen om u zo goed mogelijk te leren roeien. Deze Skadianen zijn uiterst bedreven in het roeien en hebben vaak al meerdere wedstrijden op hun naam staan.

Uw trainingsveld zal veenrivier de Rotte zijn. Hier kunt u tot rust komen in de heerlijke natuur en polders buiten de ring van Rotterdam. De Rotte biedt mogelijkheden om tochten van meer dan 25 kilometer te roeien. Vanaf de Rottemeren is het mogelijk om uw boot over de dijk naar de olympische Willem Alexander Roeibaan te tillen om hier een rondje overheen te varen.

Rotte
clupprofiel
22550331-1577568132303286-1829326282869687255-o

CLINICS een sportief uitje

Bent u op zoek naar een sportief bedrijfsuitje? Bij Skadi kunt u terecht voor een leuke roeiclinic met uw bedrijf of grote groep (14 of meer). De clinic zal bestaan uit een middagvullend programma waarbij u door coaches begeleid wordt en nader kennis zult maken met de roeisport en onze roeivereniging. U zult allereerst een rondleiding door ons gebouw krijgen, daarna zult u plaatsnemen op de ergometer (indoor roeiapparaat) om de basistechniek van het roeien te leren. Daarna zult u eigenhandig met uw collega’s een boot in het water leggen, dit is belangrijk om het materiaal te leren kennen. Er zal geroeid worden op het Noorderkanaal en na een uurtje op het water kunnen we afsluiten met wedstrijdjes tussen de verschillende ploegen.

Tijdens de clinic zelf zal naast plezier de focus op het samenwerken met uw bootgenoten liggen. Roeien is namelijk dé sport bij uitstek om de synergie te verbeteren, hierin staat teamverband en teamgevoel centraal.

Naast alleen roeien is het ook mogelijk om de clinic uit te breiden met een heerlijke lunch vooraf, een borrel, een BBQ of een volledig verzorgd diner achteraf. Op aanvraag is het mogelijk om een presentatie te krijgen van een van de olympische toproeiers van Skadi. De maximale capaciteit voor een roeiclinic bedraagt 60 personen. 

SCHOOLROEIEN kennismaken met roeien

Roeien is een sport die toegankelijk is voor iedereen! Al op jonge leeftijd kan men kennis maken met alle positieve aspecten die de roeisport biedt voor de ontwikkeling. Skadi biedt verschillende programma’s aan die scholieren helpen met het ontwikkelen van een scala aan vaardigheden.

Neem bijvoorbeeld het schoolroeien, waarbij uw leerlingen over een periode van 3 tot 6 weken* het roeien onder de knie krijgen. In deze lessen van 1,5 tot 2 uur worden uw leerlingen begeleid door ervaren roeiers, die hen leren samenwerken om met zijn allen tot een goed resultaat te komen: het hardst gaan op het water. Schoolroeien past perfect binnen het sportoriëntatie programma.

*op aanvraag is een ander tijdsbestek mogelijk.

Heeft u interesse in roeien bij Skadi? Bekijk dan onze brochure of ga naar onze website