Afroeidag en Botendoop

Geplaatst op 10-10-2018  -  Categorie: Algemeen

Zaterdag 13 oktober vindt de jaarlijkse afroeidag plaats. Hier zullen onze nieuwe eerstejaars het boord-aan-boord tegen elkaar opnemen op het Noorderkanaal. In de middag zal een botendoop plaatsvinden met aansluitend de huldiging van onze internationale toproeiers.

Botendoop
Na afloop van de afroeiwedstrijden zullen er twee boten gedoopt worden door de leden van verdienste dhr. Oelderik en dhr. Koppelaars. Een lichte vier zonder stuurman zal de naam G.J. Oelderik krijgen en een zware twee zonder stuurman zal te water gaan met de naam H.G. Koppelaars. Kom allen kijken bij deze feestelijke ceremonie en luister naar de mooie verhalen van oud Varsity winnaars!

Huldiging
Afgelopen zomer zijn er voor Skadi meerdere roeiers uitgekomen op een internationaal toernooi. Natuurlijk willen wij dit niet onopgemerkt voorbij laten gaan.

De volgende roeiers zullen gehuldigd worden:

  • Floris Hondmann, Ruben Loef, Huub Stassen en Yannick ter Heerdt voor hun uitzending naar de European Universities Games in Coimbra.  
  • Joris Faas, Peter Bruins, Sjoerd Hutter en Sander Boelens voor hun uitzending naar het FISU in Shanghai.
  • Eline Berger voor het sturen naar een tweede plaats van de W8+ op the World Rowing Under 23 Championships in Poznan.
  • Lisanne Brandsma voor haar uitzendingen naar the World Cup wedstrijden in Belgrado en Linz, en haar tweede plek in de B-finale op the World Rowing Championships in Plovdiv.
  • Marieke Keijser voor haar eerste plek op de World Cup in Belgrado, tweede plek op de World Cup in Linz, eerste plek op de European Rowing Championships in Glasgow en haar derde plek op de World Rowing Championships in Plovdiv.
  • Jasper Tissen voor zijn tweede plek op de World Cup in Belgrado en de World Cup in Luzern, zijn vijfde plek op de European Rowing Championships in Glasgow en zijn vierde plek op de World Rowing Championships in Plovdiv.

De planning van de dag is als volgt:

09.00u: Aanvang afroeiwedstrijden

15.00u: Finales afroeiwedstrijden

15.30u: Botendoop

16.30u: Huldiging

Het 146ste bestuur der A.R.S.R. "Skadi’’ nodigt u van harte uit voor de afroeiwedstrijden, botendoop en aansluitend de huldiging.