Argo Sprints & NSRF

Geplaatst op 02-07-2019  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Maaike Weersma

Afgelopen weekend was het alweer tijd voor het laatste wedstrijdweekend van dit seizoen. Op vrijdagavond vonden de Argo Sprints plaats, waar het met een lekker zonnetje goed vertoeven was op de Willem-Alexander Baan. Met twee sprintblikken aan het einde van de avond laten de lichte heren opnieuw zien over goed explosief vermogen te beschikken. In het LHG4- veld gaat de Leest, voorgeslagen door dhr. Lobéé, met blik naar huis. Eerstejaars Licht trekt blik in het LHEj8+ veld. Zij winnen hiermee tevens het Van Lier Sprintklassement. Gefeliciteerd roeiers en coaches!

Zaterdag stond er een spannende dag op het programma. Voor veel van onze ploegen werd de beslissende race voor positie in het klassement verroeid. In de finale van het HDev 2x veld roeiden dhr. van Streun en dhr. Pach naar een zesde plaats. In het DDev 2x veld behaalden Mej. Feddersen en mej. Van der Vorst een zevende plaats. De dames in de Dev 4- roeiden met invaller naar een knappe vierde plaats. Helaas vallen zij hiermee net buiten het podium voor de eindpositie. Desalniettemin mogen jullie enorm trots zijn op jullie prestaties dit seizoen! Middengroep Licht roeit in het LHDev 4- veld naar een derde plek (Leest) en een vierde plek (Pieterman). Hiermee wordt de Leest derde in het eindklassement, Pieterman wordt vierde in het eindklassement. Gefeliciteerd met deze mooie prestaties!

Bij de eerstejaars mogen Eerstejaars Lichte Dames zich helaas niet opmaken voor finale. Eerstejaars Zwaar roeit naar een opvallend nette vierde plaats. Zowel voor Eerstejaars Licht als Eerstejaars Dames volgde een allesbeslissende race in de finale. Eerstejaars Licht roeit naar een derde plaats, en wordt hiermee tweede in het eindklassement! Gefeliciteerd met deze knappe prestatie! Bij Eerstejaars Dames volgde een spannende race waarbij zij hun hoofd koel wisten te houden en deden waar zij goed in zijn: kneiterhard roeien. Zij roeiden naar een tweede plek en WINNEN HIERMEE HET KLASSEMENT! Een bizar knappe prestatie! Gefeliciteerd roeiers en coaches!

Naast de klassementsvelden werd er deze dag ook in reguliere velden gestart. Mej. Loos wist in de finale van het DG 1x veld een knappe race te roeien en blik te trekken. Gefeliciteerd Nina en coaches! Middengroep Lichte Dames startte vandaag in het LDG4x veld, waarin zij door een grove fout van hun Delftse tegenstanders knap naar de winst roeiden. Voor mej. Rolloos en mej. van der Velde was het daarom hoog tijd om de mouwtjes eraf te scheuren. Gefeliciteerd roeisters en coaches!

Zondag werd wederom een succesvolle dag waarin twee keer blik is getrokken. In het LHGb4- veld roeide de Pieterman, voorgeslagen door dhr. Verweij, naar de overwinning. Extra speciaal omdat bij hen alle vier het shirt kapot getrokken mocht worden! In het LDGb2x veld roeiden mej. van der Velde en mej. Puttelaar naar de overwinning. Hiermee mag ook mej. Puttelaar vanaf heden mouwloos door het leven! Gefeliciteerd!

's Avonds is het seizoen goed afgesloten onder het genot van een hapje, een drankje, en een dansje. Aan iedereen: gefeliciteerd met jullie prestaties, bedankt voor jullie inzet en geniet van een welverdiende Bouwweek en vakantie! Het was een topseizoen!

nsrf-ejd-wint-het-klassement