Blasphemy

Geplaatst op 05-03-2019  -  Categorie: Wedstrijd verslagen  -  Auteur: Sam Rigter

Afgelopen zaterdag reisde een aantal ploegen van de eerstejaars competitiesector af naar het zonnige 030 om mee te doen aan de Blasphemy 2019. Het door U.S.R. “Triton” georganiseerde KNSRB festijn is een eerste krachtmeting onder de eerstejaars competitieploegen waar Skadi zich goed op de kaart zette.

De dames ploegen beten de spits af in de voorwedstrijden en plaatsen zich allen voor de 2e ronde. Vervolgens behaalden Dames 1 en Dames 2 van de Top C4+ beiden de halve finale. De finale werd helaas net niet gehaald maar de dames hebben een mooie race neergezet.

Zoals we gewend zijn van de Blasphemy ging de tap weer niet vroeg genoeg open en werden we vermaakt met soepele deuntjes en scherp commentaar langs de kant. 

Ook de heren ploegen hebben hard geroeid. Alle Top C4+ ploegen gingen door naar de 2e ronde en Heren 1 en Heren 2 plaatsten zich in de halve finale. Heren 2 versloeg Triton Heren 2 in de halve finale en plaatste zich hiermee in de finale. Met gepaste trots kan ik u mededelen dat ze Heren 1 van Njord met een halve bootlengte achter zich lieten en daarmee taart binnen haalden voor Skadi.

We bedanken alle aanwezigen en blikken terug op een mooie dag voor de competitiesector.

Sam Rigter

Commissaris van het Feest- en Competitieroeien der A.R.S.R. “Skadi” 

blasphemy 2019