Lustrum thema: LEF

Geplaatst op 18-04-2017  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Else Visser

de Lustrumcommissie kan u vol trots mededelen dat het thema van het 18e Lustrum der A.R.S.R. “Skadi” LEF is! Onder het mom ‘wie niet waagt, die niet wint’ brengen wij gedurende ons aanstaande lustrumjaar een ode aan de lefgozers en waaghalzen. Een jaar waarin wij laten zien wat de mentaliteit van een Rotterdamse roeier nu écht inhoudt. Vanaf 28 oktober 2017 zullen daarom diverse evenementen en initiatieven plaatsvinden waarmee wij kleur geven aan ons thema. De piekweek van deze lustrumfestiviteiten zal plaatsvinden in juli 2018. Deze week – waarin Skadi het middelpunt van Rotterdam en geheel roeiend Nederlands is -wilt u niet missen!

Het ontwerp voor het thema en logo begon met het idee dat iedere Varsity overwinning, iedere Olympische medaille en iedere ambitie op Skadi begint met een flinke dosis lef. De dingen waarvan andere mensen je misschien vertellen dat ze te groots of ambitieus zijn, juist dat zijn de dingen die je aan gaat. Jij laat je niet leiden door angst.

Geïnspireerd door de drukcurves van de ergometer illustreren de lijnen gezamenlijk de weg naar de top. Toen u op Skadi kwam, waren uw halen nog zwak (de onderste lijn), maar hoe harder en vaker u trainde, hoe beter en krachtiger deze werden (de twee bovenste lijnen). Het is weliswaar een weg van pieken en dalen; maar opgeven is geen optie; het geloven in je eigen krachten – een lef mentaliteit – sleept jou er doorheen! Op deze manier alleen bereik je de top.

De kleuren maken dit ontwerp af. Vanaf nu is uw nieuwe lievelingskleur gewaagd rood! Een gedurfde kleur die prachtig contrasteert met marineblauw en fel afsteekt in combinatie met het korenblauw.

P.S. Wilt u het logo, de kleuren en vormen gebruiken in uitingen van Skadi? Stuurt u ons dan een berichtje via eitomorp.[antispam].@skadilustrum.nl. Wij sturen u dan de juiste link toe naar de map met kleurcodes en het logo in verschillende (hoge resolutie) bestandstypes.

 

Klik hier voor het thema bekendmakingsfilmpje.