Marieke Keijser en Hilmar Verbeek genomineerd voor sportvrouw en sportman van het jaar!

Geplaatst op 15-02-2020  -  Categorie: Wedstrijdsector  -  Auteur: Quirine Griep

Marieke Keijser

Marieke is afgelopen jaar op Skadi gehuldigd voor haar prestaties van het roeijaar 2018-2019. Zij werd gehuldigd voor haar tweede plek op World Cup I en III in het LW2x veld, haar derde plek in skiff op World Cup III in Rotterdam, haar bronzen medaille in de skiff op de European Rowing Championships in Lucerne en haar zilveren medaille in de LW2x op de World Rowing Championships in Linz Ottensheim. En dit alles na een lange blessure tijdens de eerste maanden van 2019.

Marieke Keijser is dit jaar voor de derde keer op rij genomineerd als sportvrouw van het jaar 2019! Zij kan hiermee de Sport Award Rotterdam-Rijnmond winnen. Stemmen kan tot en met 1 februari 2020. Op 10 februari 2020 vindt de uitreiking plaats tijdens het ABN AMRO World Tennis Tournament in Rotterdam Ahoy.

Stem dus op Marieke! Ga naar: https://www.rijnmond.nl/sportawards.
Stemmen is gratis en vergt geen opgave van mailadres.

Hilmar Verbeek

Hilmar Verbeek is genomineerd als sportman van het jaar 2019 in de gemeente Maastricht. De uitreiking van deze prijs vindt plaats op 20 januari tijdens het Sportgala in Maastricht.
Helaas kan op Hilmar niet gestemd worden. Een onafhankelijke jury bestaande uit journalisten Roel Wiche en Kim Langenslag, atletiektrainer Ben Callemeijn en voormalig topsporters Erik Meijer en Claudia Elissen kiest de winnaars in het AINSI Theater die avond.

 

Photography: www.worldrowing.com

Photography: www.worldrowing.com

rr

Photography: Skadi Foto Commissie