Molenloop

Geplaatst op 26-04-2019  -  Categorie: Algemeen

De kop is er af: Skadi’s eerste hardloopwedstrijd is een feit! De Molenloop was een groot succes met maar liefst 100 deelnemers en vele bezoekers op het hardloopfestival. De lopers hebben kunnen genieten van de prachtige route verborgen achter ons idyllisch roeiwater. In het bijzonder hulde voor Patrick Kwist en Sanne Tol die met het warme weer de meeste rondjes hebben gerend en een indrukwekkende tijd hebben neergezet!


Na de sportieve ochtend trokken de lopers en toeschouwers naar het hardloopfestival voor een heerlijke lunch. Sommigen zochten verkoeling in het Noorderkanaal, anderen kozen voor de combinatie van een goudgele rakker en een broodje kroket. Ko, Ko & the Darts en de Skadiband zorgde de hele middag voor een feestelijke en ontspannen sfeer. Ook in de ergozaal kwamen mensen (voor de verandering) tot rust met een yogalesje. En met muziek in de oren waagde menig (familie van een) Skadiaan zich op de Tacx (stilstaande racefiets). Hierbij is de kekke prijs van Koers gewonnen door Dhr. de Groot en Mej. Weersma jr.


Bij de loterij leken de prijzen uit de lucht te vallen, zo won de heer Van de Toorn een tegoedbon van €50,- voor een damesmodezaak en zullen vele hardloopfestivalbezoekers de komende tijd een ritje met de watertaxi nemen! Ook mej. Goossens ging niet met lege handen naar huis. Zij won namelijk een echte Molenlooptrui voor het prachtige bedrag dat zij heeft opgehaald. In totaal is nu €1.330,- opgehaald middels sponsoring door Skadianen!


Wij hebben enorm genoten van deze dag! Wij willen elke vrijwilliger bedanken. Zonder jullie had dit evenement niet plaats kunnen vinden! Tot volgend jaar! ?


Skadi wint de Molenloop!

De Molenloopcommissie ‘19

molenloop 2019