NK Groot/Holland Beker 2021

Geplaatst op 28-06-2021  -  Categorie: Wedstrijd verslagen

We zijn ontzettend trots op de Skadianen die afgelopen weekend hard hebben gestreden op de Koninklijke Holland Beker/NK groot. Er zijn vier blikken behaald! Mej. Ulenkate is Nederlands kampioen geworden en heeft geblikt met de U23 mannen 8+, waardoor mej. Ulenkate haar mouwtjes kwijt is! De lichte dames hebben geblikt in het LW 4x veld, waar ook mej. De Groot de mouwtjes kwijt is geraakt en mej. Jonker nu beginneling-af is. Verder hebben mej. De Jonge en mej. Hutter geblikt in het W 4- veld. Dit betekende champagne voor mej. De Jonge, die met dit blik elite-status heeft bereikt! Daarnaast ook nog een bijzondere vermelding voor mej. Keijser in de W2x, dhr. Van Streun in de FISU/Henley 8+, dhr. Bos in de U23 4-, de prestatie van mej. Brandsma in de Ladies Trophy en mej. Van Niersen in de U23 8+!

Verder hebben de eerstejaars dit weekend hard gestreden op de door Skadi en Laga georganiseerde Eerstejaars Openings Spektakel. Zij hebben helaas geen blik getrokken, maar nemen deze ervaring mee in de tas richting de rest van de wedstrijden dit seizoen. 

Tot slot, willen we graag alle vrijwilligers die op de SL-EOS hebben geholpen hartelijk bedanken. Zonder jullie was het niet gelukt, om deze eerste echte 2k-wedstrijd te organiseren voor de eerstejaars. Dit betekent heel veel voor de roeisport en laat zien dat wij ons niet klein laten krijgen!