Novembervieren

Geplaatst op 05-11-2018  -  Categorie: Wedstrijd verslagen  -  Auteur: Maaike Weersma

Op zondag 4 november was het weer tijd voor de Novembervieren, waarbij een afstand van vier kilometer in louter viertjes werd verroeid. Deze zondag bleken vooral de Skadi combinatie boten goede zaken te doen. In de ochtend liet mej. Keijser zien ook met een boordriem handig overweg te kunnen. In een Skøll/Skadi combinatie wist zij in een tijd van 14:06.71 blik binnen te slepen in het DE4+ veld. Dit was echter niet haar enige verdienste. Ook in het VB4+ veld wist zij als stuurvrouw van de Maas de winst binnen te slepen. Gefeliciteerd Marieke!

Dhr. Dik wist met behulp van zijn scherpe stuurkusten de dames van Nautilus/ Willem III combinatie in het DVC4+ veld als snelste over de finish te komen. Gefeliciteerd Roelof!

In de ochtend was het daarnaast ook de beurt aan de roeisters van MGD om in het DG4+ hun beste halen te laten zien. Zowel Skadi 1, voorgeslagen door mej. van der Vorst, als Skadi 2, voorgeslagen door mej. van Niersen, respectievelijk met een tijd van 15:03.23 en 15:14.00, eindigden beiden netjes in het midden van het veld.

In de middag volgde de beurt aan MGL en MGZ. Als eerste was het aan dhr. Pach, dhr. Boelens, dhr. Faas en dhr. Van Streun van MGZ met als stuurvrouw mej. Vroegindeweij om in een ijzersterk HE4+ veld te roeien voor wat ze waard zijn. Met een tijd van 13:54.08 zat meer dan een zevende plek er deze keer helaas niet in. In het HG4+ veld leverde Skadi 1, vertegenwoordigd door dhr. Hutter, dhr. Dogger, dhr. Wink en dhr. De Groot met als stuurman dhr. Van der Heijden , een knappe prestatie door een kleine drie seconde langzamer te roeien dan onze mannen in het HE4+ veld in een tijd van 13:56.99.

MGL wist ook op de Novembervieren goede zaken te doen. In het HG4* veld wist dhr. Geschiere in een Triton/Skadi combinatie en een tijd van 13:06.99 het blik binnen te slepen. Gefeliciteerd Leander! In het LHG4+ veld kwam Skadi 1, voorgeslagen door dhr. Doussot en gestuurd door dhr. Tuntler, een luttele 15 seconden tekort om er met het blik vandoor te gaan.