Opening nieuwe loods

Geplaatst op 14-12-2023  -  Categorie: Algemeen

Op 4 november hebben we de nieuwe botenloods geopend. De opkomst van leden, oud-leden en partners tijdens dit evenement was indrukwekkend, en we willen iedereen bedanken voor hun aanwezigheid. Deze dag hebben we de tijd genomen om een aantal personen in het zonnetje te zetten, namelijk onze aannemer Middelwateringbouw, onze architecten Roelof Heida & Sean Matsumoto. Een speciale vermelding voor de toewijding van de bestuursleden van Roeiaccommodatie Skadi: George Brouwer, Maarten van Buuren en Tom van Dijk.

Ook heeft de loods een naam gekregen: de Huize Blom Loods, vernoemd naar het befaamde oud-Skadi Huis. Deze letters zijn gemaakt en gemonteerd door oud-lid Joris Faas. Faas doet veel projecten voor oud-leden van de vereniging en leek ons uitermate geschikt voor dit project.

Diezelfde week zijn alle boten verplaatst naar de nieuwe loods, waarna deze eindelijk als waarborging voor de vloot kan dienen. Met de oplevering van de nieuwbouw sluit de vereniging het eerste hoofdstuk van het huisvestingsproject af. Momenteel is de vereniging hard bezig om de renovatie van het huidige pand en de fundering te realiseren.

Bedankt aan alle betrokkenen die hebben bijgedragen aan het succes van dit project. We kijken uit naar vele succesvolle jaren in de Huize Blom Loods.

header-nieuwsbrief-vos-december-1