PEIL

Geplaatst op 12-05-2019  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Sam Rigter

Dit weekend stond in het teken van de beruchte PEiL; 4.5 km doorstart op de Delftse Schie! Top ploeg Dames 2 liet zien dat ze ook op lange afstanden de rest van hun bokaal achter zich laat taartte hun derde wedstrijd!

Het weekend begon zaterdag ochtend met Klassementsploeg Dames 1. Ze behaalden een negende plek met een finishtijd van 20:49.3. Kort daarna startten Heren 5 en Heren 11 in de Heren poule 2 en eindigden ook in de middenmoot. In blok 2 werd Top ploeg Heren 3 vijfde in Poule 1. In blok 3 was het aan de Kruithuisbokaal om zich te laten zien. De Dames Club 8 zette een nette race neer en werd zevende in hun veld.

Zondag startte Klassementsploeg Heren 1. Net zoals Dames 1 behaalden zij een negende plek in het hun C4+ Klassements veld. In het blok hierna roeide Dames Poule 1. Dames 2 en Dames 5 startten hierin en zetten mooie resultaten neer. Dames 5 liet zien met de top van de Bakboord Bokaal mee te kunnen doen met een elfde plek in Poule 1. Dames 2 finishte 36 seconden eerder dan de nummer 2 en taartte hiermee de PEiL.

Volgend weekend reizen we af naar het oosten van het land voor de Euros Drienerloo Regatta in Enschede!