Trainingskamp Brugge

Geplaatst op 20-11-2017  -  Categorie: Wedstrijdsector  -  Auteur: Sophie Louter

Afgelopen weekend reisde de wedstrijdsector inclusief eerstejaars selectieploegen af naar Brugge. Dat er veel roeiers meegingen, werd bewezen door het aantal boten: 6 achten, 6 viertjes, 5 tweetjes en 12 skiffs. Complimenten aan DeWiDo en onze Commissaris van het Materieel voor het opladen van al deze boten op een wagen!
Van vrijdagochtend tot zondagochtend is er hard getraind en zijn er vele kilometers gemaakt. Op zondagmiddag werd er een grote sparsessie georganiseerd waar iedereen aan mee deed. De sparsessie hield in dat er drie keer 3k werd geracet, wat een heus inhaalspektakel opleverde. Voor de selectie van de eerstejaarsploegen was het een leerzaam weekend. We zullen eind deze week zien wie het meest geleerd heeft en wie de nultesten plus selectie overleven. Houd de website in de gaten voor meer nieuws en uitslagen.
Voor een deel van de middengroepen en ouderejaars stond dit weekend geheel in het teken van de Hel van het Noorden. Ze hebben zich goed kunnen voorbereiden op deze pittige wedstrijd en we wensen hen alvast veel succes in het Hoge Noorden!
Dank aan alle enthousiaste coaches en roeiers die dit geslaagde weekend mede mogelijk hebben gemaakt.