Samenwerken

EXPOSURE, CLINCS & MAATSCHAPPELIJKE BETROKKENHEID

Meedelen in de successen van Skadi of simpelweg in contact komen met studenten? Dit kan door uw naam aan Skadi of een van onze evenementen te verbinden. Het is mogelijk om onder onze bijna 900 leden binnen de vereniging te adverteren maar ook om via onze evenementen uzelf onder duizenden Nederlandse studentroeiers en hun ouders onder de aandacht te brengen.

Skadi kent meerdere samenwerkingsvormen variërend van een hoofd, vloot tot een gouden of bronzen sponsor. Bent u benieuwd naar de specificaties van onze sponsorpakketten? Bekijk dan onze brochure of neem gerust contact op met onze Commissaris Externe Betrekkingen voor meer informatie.

over-3
over-1
over-2

EXPOSURE op evenementen

Skadi faciliteert meerdere kanalen die door bedrijven gebruikt kunnen worden om met onze leden in contact te komen.  U kunt een advertentie plaatsen in onze almanak of ons verenigingsblad. Daarnaast is het mogelijk om eenmalig of periodiek een facebook of Instagram post te plaatsen binnen de besloten groep van Skadi, een bericht op onze website met meer dan 10.000 views per maand te plaatsen, een directe mailing naar onze leden te sturen of vermeld te worden in de weekmail.

EXPOSURE op de vereniging

Skadi organiseert een aantal grote evenementen die u exposure onder duizenden roeiende studenten en hun ouders opleveren. Evenementen die Skadi organiseert zijn de Rottebokaal, de Eurekaweek, de Rotterdam Harbour Races en de Erasmus Sprints.

De locatie biedt vele mogelijkheden voor exposure aan partners, sponsoren en studenten. Mogelijkheden zijn zichtbaarheid op het het terrein en daarbuiten via: (overwinnings)banners, vlaggen, VIP terras, promotietent, vrijwilligerskleding, website, social media en hard copy promotiemateriaal zoals uitnodigingen, tickets, flyers en posters. Ook kunt u uw naam verbinden als hoofdsponsor van een evenement.

Iedere samenwerking bestaat uit verschillende sponsormogelijkheden wat zorgt voor vergroting en verbetering van het evenement. De samenwerking zal leiden tot exposure binnen studerend Nederland en bevordert het contact met Rotterdamse studenten.

CONTACT Commissaris externe betrekkingen

Vlag 1
 

Mej. T.A.A. (Tanne) van den Eijnden
Commissaris Externe Betrekkingen 151e bestuur

T: 010-4656333
M: 06-14373309
E: nretxe.[antispam].@skadi.nl